Woonenergieloket

Hoe maak ik mijn woning energiezuinig? Heb ik recht op de Vlaamse renovatiepremie? Hoe werkt een digitale meter? Zijn er premies wanneer ik als senior mijn woning aanpas?  

Heeft u deze of andere woon- of energievragen? Kom dan zeker langs voor advies op het woonenergieloket.  

Om je zo goed en veilig mogelijk te helpen, werken we enkel op afspraak. Je kan zelf een afspraak inplannen via https://woonenergieloket.stebo.be
Het spreekuur vindt iedere dinsdag van 14u tot 16u en donderdag van 9u30 tot 11u30 plaats in het stadskantoor. Iedere 3e dinsdag van 9u tot 11u30 is er ook een spreekuur in het sociaal huis.  

Een bezoek aan het woonenergieloket is altijd gratis. Wil je premieadvies, breng dan zeker je belastingbrief van 2 jaar geleden mee en eventueel offertes of facturen. Wie een VREG-test wil laten uitvoeren, brengt best de meest recente jaarafrekening van gas en elektriciteit mee. 

Vanaf 1 januari 2021 is elke gemeente ook verplicht een meldpunt voor problematische woonsituaties, waaronder discriminatie op de huurmarkt, te organiseren. Dit meldpunt is eveneens geïntegreerd in dit woonenergieloket.

Meer info ? Contacteer Bert Van de Vijver – bert.vandevijver@stebo.be – 089 39 16 44 

Premie advies: Bert Van de Vijver – bert.vandevijver@stebo.be – 089 39 16 44
                            Silke Valy – silke.valy@stebo.be – 089 39 16 54

Technisch advies: Marijke Moesen – marijke.moesen@stebo.be – 089 39 16 50

Voor specifieke energievragen:
Contacteer het Energiehuis Limburg digitaal.