Winkel op wielen

Begin april 2024 opent er een ‘winkel op wielen’ in Sint-Truiden. Het is een pop-up winkel waar mensen die het moeilijk hebben voedings- en verzorgingsproducten kunnen kopen aan sterk verlaagde prijzen. Met dit initiatief wil het lokaal bestuur Sint-Truiden samen met partnerorganisaties Vzw Depot Margo en serviceclub Lions Sint-Truiden een bijkomend aanbod creëren naast de voedselbedeling.

Het lokaal bestuur trad in februari 2023 toe tot de VZW Depot Margo. Het depot is een sociaal distributieplatform dat verse voeding, onderhouds- en verzorgingsproducten via lokale hulpverleningsorganisaties bij kwetsbare mensen brengt.

Waar vind je de winkel op wielen?

De precieze locatie wordt later bekendgemaakt. Het is mogelijk dat de winkel op wielen zich meerdere malen per jaar verplaatst.

De exacte info vind je steeds op deze pagina.

Wanneer is de winkel op wielen open?

De winkel start begin april en zal elke eerste woensdag van de maand openen. Binnenkort vind je hier de exacte openingsmomenten.

Voor wie is de winkel op wielen?

Enkel personen met een cliëntenkaart, die je via het Sociaal huis kan ontvangen, kunnen in de winkel op wielen terecht.

Voor meer informatie over de cliëntenkaart, contacteer een medewerker van het Sociaal huis via 011 60 60 44.

Projectpartners

Dit project komt tot stand met de steun van VZW Depot Margo, serviceclub Lions Sint-Truiden en het lokaal bestuur Sint-Truiden. Het lokaal bestuur Sint-Truiden investeert jaarlijks 0,15 euro per inwoner aan het basislidmaatschap. Serviceclub Lions Sint-Truiden financiert de winkel op wielen en een team van maatschappelijk werkers van het Sociaal Huis begeleiden samen met de vzw Depot Margot het project .

Meer informatie via het Sociaal huis op het nummer 011 60 60 44.

Naar top