Trudofeesten

Op zoek naar lokaal talent

Het hoogtepunt van de Trudofeesten vindt plaats op 21 en 22 september. Je kan dan verschillende activiteiten, tentoonstellingen en optredens meepikken. Absolute topper is de avondvoorstelling op de Grote Markt ter ere van Sint-Trudo: een totaalspektakel met theater, dans, muziek en special effects. Het leven van Sint-Trudo en de geschiedenis van Sint-Truiden komen dan op een magische en verrassende manier tot leven. Een onvergetelijke beleving voor jong en oud.

De Trudofeesten zijn er voor en door Truienaren en daarom zijn we op zoek naar lokaal talent. Iedereen die als vrijwilliger zijn of haar steentje wil bijdragen aan het massaspektakel is welkom! Ben je muzikaal, gepassioneerd door dansen, speel je toneel of kan je goed zingen? Stel je dan zeker kandidaat via dit inschrijvingsformlier en wie weet kunnen we je in september bewonderen op het podium op de Grote Markt.

Ben je minder artistiek, maar wil je toch graag meewerken? Geen probleem. We zijn ook op zoek naar helpende handen voor het werk achter de schermen: decorbouwers, kostuummakers, stagehandes, helpers voor de backstages, medewerkers voor de catering, onthaalmedewerkers voor het publiek, …

Iedereen die meewerkt, wordt achteraf uitgenodigd op het medewerkersfeest!

Stel je nu kandidaat als vrijwilliger

 

Registreren als sponsor?

Ben je handelaar en heb je het sponsordossier ontvangen? 
Registreer je dan hier als sponsor!

 

Op stap met Trudo: vrijdag 3 mei

Ga jij ook met ons mee op stap in de voetsporen Sint-Trudo? In de nacht van vrijdag 3 mei op zaterdag 4 mei gaan we op tocht naar Zepperen en Velm. Het zijn tochten die ook Trudo vele malen ’s nachts stapte. Hij zoch in het donker van de nacht naar licht voor zijn levensweg en werd zo een lichtend voorbeeld voor velen.

Meer info?

 

Trudofeesten, voor en door de Truienaren

De stad Sint-Truiden trekt 55.000 euro uit voor kwalitatieve projecten of activiteiten die een duidelijke link hebben met het DNA van Sint-Truiden. 18 projecten of initiatieven hebben een subsidie ontvangen en werken dit jaar mee aan de Trudofeesten.

Lees hier meer over de goedgekeurde projecten.

 

Meer info en tickets?

Op zoek naar meer info over het massaspektakel of wil je tickets reserveren? Surf dan naar onze website.

Trudofeesten 2019