Trudofeesten

Op zoek naar info over de Trudofeesten?

Alle info over de Trudofeesten vind je op onze website.

 

Registreren als sponsor?

Ben je handelaar en heb je het sponsordossier ontvangen? Zat het sponsordossier niet in jouw brievenbus? Download het dan onderaan deze pagina!
Registreer je dan hier als sponsor!

 

Op zoek naar lokaal talent en vrijwilligers

Het hoogtepunt van de Trudofeesten vindt plaats op 21 en 22 september. Je kan dan verschillende activiteiten, tentoonstellingen en optredens meepikken. Absolute topper is de avondvoorstelling op de Grote Markt ter ere van Sint-Trudo: een totaalspektakel met theater, dans, muziek en special effects. Het leven van Sint-Trudo en de geschiedenis van Sint-Truiden komen dan op een magische en verrassende manier tot leven. Een onvergetelijke beleving voor jong en oud.

Voor het massaspektakel zijn we nog op zoek naar allerlei helpende handen: stagehands, decorsbouwers, medewerkers backstages, kostuummakers,... Ben je geïnteresseerd? Stel je dan kandidaat via ons inschrijvingsformulier

We zijn ook nog op zoek naar mannelijke figuranten, heb je interesse? Ook dan kan je je registreren via ons inschrijvingsformulier!

Iedereen die meewerkt, wordt achteraf uitgenodigd op het medewerkersfeest!

Stel je nu kandidaat als vrijwilliger

 

Trudofeesten, voor en door de Truienaren

De stad Sint-Truiden trekt 55.000 euro uit voor kwalitatieve projecten of activiteiten die een duidelijke link hebben met het DNA van Sint-Truiden. 18 projecten of initiatieven hebben een subsidie ontvangen en werken dit jaar mee aan de Trudofeesten.

Lees hier meer over de goedgekeurde projecten.

 

Meer info en tickets?

Op zoek naar meer info over het massaspektakel of wil je tickets reserveren? Surf dan naar onze website.

BijlageGrootte
PDF icon Sponsordossier Trudofeesten 20192.79 MB
Trudofeesten 2019