Stadsleverancier

Wil jij het lokaal bestuur Sint-Truiden als klant? Stel je dan kandidaat om stadsleverancier te worden!

Hoe?

Vul het formulier via de knop hierboven zo gedetailleerd mogelijk in zodat onze medewerkers snel en duidelijk kunnen lezen waarmee jij hen kan helpen. Hoe meer details je invult, hoe meer kans je maakt dat ze bij jou terechtkomen.

Elke onderneming die geregistreerd staat bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen kan zich aanmelden.

Je registratie als kandidaat-stadsleverancier is geen garantie op een stadsopdracht.

Toch is de kans dat je gecontacteerd wordt heel reëel. De stadsdiensten die aankopen doen, zullen bij de voorbereiding van hun overheidsopdracht gebruikmaken van deze applicatie. Indien jouw activiteiten passen bij de aard, omvang en complexiteit van de opdracht is de kans reëel dat we je uitnodigen om een offerte in te dienen.

Welke opdrachten?

Het is de bedoeling om voor alle werken, leveringen en diensten, die via een onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking (tot het maximale bedrag van 143.000 euro, exclusief BTW) zullen worden toegewezen, ook Truiense firma's te raadplegen, indien mogelijk.

Privacy

De stad Sint-Truiden zal jouw gegevens enkel gebruiken in het kader van de stadsleverancier en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens vind je terug in onze privacyverklaring.

Gepubliceerde overheidsopdrachten

Via deze link vind je een actueel overzicht van alle lopende overheidsopdrachten van het lokaal bestuur Sint-Truiden. 

Naar top