Spelotheek De Speeldoos

Heb je alle spellen in jouw kast gespeeld? Ben je uitgekeken op je poppen, auto’s of puzzels?
Kom dan naar spelotheek De Speeldoos!

Hier leen je gratis twee stuks speelgoed, die je drie weken mee naar huis mag nemen. Klaar met spelen? Dan breng je het speelgoed terug naar de spelotheek en kan je weer iets nieuws kiezen. Dat is speelplezier verzekerd!

Voor wie? 

In spelotheek De Speeldoos vind je een uitgebreid assortiment spellen en speelgoed voor kinderen van 0 tot 12 jaar die wonen en/of naar school gaan in Sint-Truiden. Van gezelschapsspelen, constructiespeelgoed, puzzels en poppen tot open ended speelgoed, er is voor ieder wat wils.

Ook onthaalouders, crèches en partnerorganisaties van Huis van het Kind kunnen er materiaal ontlenen om de ontwikkeling van de kinderen in hun opvang te stimuleren, want spelenderwijs leren kinderen enorm veel.

Hoe lid worden en spelmateriaal ontlenen? 

  • Kom tijdens de openingsuren naar spelotheek De Speeldoos en we maken ter plaatste een lidkaart. Lidmaatschap en ontlenen is volledig gratis.
  • Als je lid bent, kan elk kind in je gezin 2 stuks speelgoed uitlenen. 
  • Het speelgoed mag je 3 weken uitlenen. Natuurlijk mag je het ook altijd eerder terugbrengen.
  • De uitleentermijn kan éénmalig verlengd worden met een termijn van opnieuw drie weken door te mailen naar spelotheek@sint-truiden.be of te bellen naar 011 69 11 67.
     

Iedereen die de spelotheek bezoekt of gebruik maakt van de diensten van de spelotheek, verklaart zich akkoord met het gebruikersreglement. Lees het reglement hieronder.

Kinderen jonger dan 12 jaar moeten begeleid worden door een volwassene.

Locatie

Huis van het Kind (gelijkvloers)
Gazometerstraat 7
3800 Sint-Truiden

Naar top