Foodtruckfestival SMA(A)K

Sint-Truiden, maak je klaar voor een culinair avontuur! SMA(A)K Foodtruckfestival komt jouw kant op van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 4 augustus. Bereid je voor op een smaakvolle ervaring in het hart van Sint-Truiden!

SMA(A)K zoekt lokale Foodtruckers in Sint-Truiden!

Wil jij de smaakpapillen van de bezoekers prikkelen op SMA(A)K 2024, het meest smaakvolle foodtruckfestival van het jaar? We zijn op zoek naar enthousiaste lokale foodtruckers om ons culinaire festijn compleet te maken!

Heb jij een overheerlijk gerecht dat de inwoners en bezoekers van Sint-Truiden niet kunnen weerstaan? Meld je snel aan en schitter met jouw foodtruck op dit festival! Laat weten wat je te bieden hebt en maak van SMA(A)K 2024 een onvergetelijke eetervaring!

Aanmelden of meer informatie? Stuur een bericht naar info@smaakfestival.be!

SMA(A)K zoekt lokale Muzikanten in Sint-Truiden!

Wil jij de sfeer verhogen en de bezoekers laten dansen op SMA(A)K 2024, hét foodtruckfestival van het jaar? SMA(A)K is op zoek naar lokale muzikanten om het festival nog meer te laten swingen!

Heb jij een unieke sound die de festivalgangers in beweging krijgt? Meld je snel aan en deel jouw muzikale talent met de gemeenschap van Sint-Truiden! Tag je favoriete lokale artiesten, verspreid dit bericht en laten we samen SMA(A)K 2024 transformeren tot een muzikaal spektakel!

Aanmelden of meer informatie? Stuur een bericht op info@smaakfestival.be!

Naar top