Seniorenbrochure

Onze stad telt heel wat 60-plussers. Sommige nog erg actief, andere wat meer afhankelijk van zorg. We vinden het erg belangrijk om voor deze grote bevolkingsgroep een aantrekkelijk vrijetijdsaanbod uit te werken.

Deelnemen aan het maatschappelijk leven, op je eigen tempo en naar eigen vermogen, maakt het leven aangenamer, boeiender en is goed voor je fysieke en mentale gezondheid.

De diensten van het lokaal bestuur Sint-Truiden hebben dit jaar weer heel wat activiteiten voor jou in petto. Gaande van sport en cultuur tot uitstappen en vormingen, er is voor ieder wat wils. We hebben ons aanbod gebundeld in een handige brochure die je onderaan deze pagina kan downloaden.

Reserveren en inschrijven

Voor alle activiteiten in de brochure kan je reserveren bij het desbetreffende team. Deze wordt steeds vermeld bij iedere activiteit. Je kan best tijdig inschrijven, de plaatsen zijn immers vaak beperkt.
Voor de activiteiten van de dienst welzijn en de dienst sport kan je telefonisch inschrijven behalve voor de meerdaagse uitstappen, de herfstwandeling en de lentewandeling. Voor deze activiteiten moet je op de dienst zelf inschrijven en je mag maximum 3 personen inschrijven.

Downloads

Naar top