Openbaar vervoer

Bus

De Lijn - dienstregeling

Ben je op zoek naar de meest recente dienstregeling van De Lijn in Sint-Truiden? Raadpleeg ze hier.

Mobiele Lijnwinkel

Sint-Truiden beschikt niet over een vast loket voor reizigers van De Lijn maar heeft een mobiele Lijnwinkel. Die staat op vrijdag tussen 8u30 en 12u30 op de parking van het stadskantoor. Je kan er o.a. abonnementen aanvragen of verlengen, biljetten en Lijnkaarten kopen en informatie over De Lijn krijgen. De meest recente data en openingsuren van de mobiele Lijnwinkel vind je hier (zoek naar Kazernestraat, 3800 Sint-Truiden).

Sint-Truiden betaalt mee

Sint-Truiden maakt van energiezuinige mobiliteit een topprioriteit. En daar kan ook jij je voordeel mee doen! Ben je jonger dan 25 en woon je in Sint-Truiden? Dan is je busabonnement voortaan 25% goedkoper. Cadeautje van het lokaal bestuur om jouw energiebewuste mobiliteit een duwtje in de rug te geven.
Je kan de Buzzy Pazz online kopen of verlengen, schriftelijk aanvragen of verkrijgen bij de Mobiele Lijnwinkel aan het Stadskantoor.

Trein

Je kan je treinticket kopen bij de loketten of automaten in het station of online bestellen en afdrukken.

Adres: Stationsplein 65, 3800 Sint-Truiden

Openingsuren:

  • Hoofdgebouw: 
    • Werkdagen: 5u15 tot 20u
    • Weekends: 6u45 tot 20u
  • Loketten binnenlands verkeer:
    • Werkdagen: 6u15 tot 13u30 
    • Weekends: 7u tot 14u15

Vanaf 1 maart 2024 wijzigen de openingsuren van de loketten van het station Sint-Truiden. Op weekdagen zijn de loketten open tussen 7u en 14u15. De loketten zijn gesloten tijdens de weekends.

Raadpleeg de website van de NMBS voor de meest recente stationsinformatie.

Naar top