LAGO Sint-Truiden Bloesembad

Sinds 1 mei is LAGO Sint-Truiden Bloesembad open voor bezoekers. Door de coronamaatregelen is enkel het sportbad toegankelijk na reservatie.

Zwemmen in het sportbad na reservatie
Sportclubs starten op 3 mei hun activiteiten in het gloednieuwe sportcomplex kunnen opnieuw op. Voor hen is het spannend en bijzonder. Zij zullen terechtkomen op een hypermoderne site met een 25 meter-sportbad en een instructiebad dat tot op een diepte van 3 meter ingesteld kan worden. We openen ook de andere sportfaciliteiten in afstemming met de geldende coronamaatregelen. 

Sportievelingen kunnen tickets vlot bestellen via de webshop om terug baantjes te trekken. Een beperkte capaciteit van 1 bezoeker per 10m2 in de baden en tijdsloten zorgen ervoor dat het altijd rustig vertoeven is en dat de bezoekers gespreid toekomen. Kinderen kunnen opnieuw leren zwemmen en wat overtollige energie kwijtraken, vaste zwemmers hervinden hun ritme en hun conditie. Voor de leerlingen wordt er weer schoolzwemmen aangeboden. 

Omwille van de coronamaatregelen kan er enkel gezwommen worden na reservatie via de webshop waar er tijdsloten van 1,5 uur beschikbaar zijn. Er wordt gewerkt met een beperkte capaciteit in de baden en tijdsloten. Makkelijk en veilig. Coronavirussen kunnen niet doorgegeven worden in chloorwater: het doodt immers alle virussen en bacteriën. De kades en de baden worden dagelijks gepoetst en gedesinfecteerd. Een zwembadbezoek aan het gloednieuwe Bloesembad is dan ook een veilige sportbeleving.

Reserveren kan via de website van LAGO .

Meer informatie over het LAGO Sint-Truiden Bloesembad vind je hier.

LAGO Sint-Truiden BloesembadLAGO Sint-Truiden Bloesembad - buitenzicht