Hulp voor kinderen en jongeren

Hoe raak je van je verlegenheid af? Wat betekent GDPR? Hoe kan je zonder risico's naaktfoto’s naar je lief sturen? Zijn er manieren om goedkoop op reis te gaan? Als je jong bent zit je met 1001 vragen. Voor WAT WAT is geen topic te gek en geen taboe te groot.

Iedereen zit soms met vragen die onbeantwoord blijven of keuzes die écht niet makkelijk te maken zijn. Da’s normaal. Zo zit het leven nu eenmaal in elkaar. Maar dat is niet altijd wat je wil horen. Soms heb je gewoon genoeg van die zoektocht, of van de twijfel. Soms heb je echt een antwoord nodig. Soms heb je echt een probleem. Soms weet je het echt niet. En vaak weet je dan niet waar je met die vragen of twijfels naartoe moet, waar je die antwoorden kan vinden.

Op die momenten kan je een compagnon gebruiken. Iemand die je klaar en duidelijk alle opties uitlegt, praktische tips geeft en zonder oordeel naar je luistert. WAT WAT is er voor iedereen die het af en toe even niet weet. WAT WAT is je compagnon de route als je op zoek bent naar informatie. WAT WAT, jij weet!

WAT WAT is er voor jongeren van 11 tot 24 jaar, met

  • antwoorden op veelgestelde vragen
  • échte, herkenbare en inspirerende verhalen van andere jongeren
  • hulplijnen die jongeren meteen verder helpen
  • grappige filmpjes en nieuwe weetjes.

WAT WAT is een platform van meer dan 70 organisaties (denk aan Awel, Sensoa, VDAB, Publiq, Child Focus, etc.) die jongeren willen informeren en toeleiden naar advies of hulp. Door de krachten te bundelen onder 1 merknaam gaat WAT WAT de versnippering aan initiatieven, websites en campagnes gericht op jongeren tegen.

Naar top