Dag van de jeugdbeweging

Op Dag van de Jeugdbeweging tonen we dat we trots zijn op onze jeugdbewegingen. We zetten alle jeugdbewegingen in de kijker en tonen aan de buitenwereld welke meerwaarde ze bieden. Op deze manier stellen we ons open voor nieuwe leden en verlagen we drempels om bij de jeugdbeweging te komen. Daarnaast zetten we in op bedanking van onze leden, leiding en vrijwilligers. We waarderen hun engagement. Dag van de Jeugdbeweging is een moment van samenhorigheid, over de jeugdbewegingsgrenzen heen. Maar het is ook vooral een dag vol plezier, spel en feest. We streven ernaar zo veel mogelijk leden van een jeugdbeweging een fijne tijd te bezorgen.

Dag van de Jeugdbeweging krijgt vorm door honderden acties en evenementen verspreid over heel Vlaanderen en Brussel. Op die manier krijgt iedereen de kans om deel te nemen aan DVDJB. Lokale jeugdbewegingen, jeugddiensten, jeugdraden en scholen organiseren samen een ontbijt, vieruurtje, activiteit, optreden, kampvuur, fuif of etentje.

DVDJ in Sint-Truiden

Kom op vrijdag 18 oktober in het uniform van jouw jeugdbeweging naar het klein stadspark voor een lekker fairtrade ontbijt. Iedereen is welkom van 7u30 tot 9u! 

Tot dan!

Naar top