Cultuurcentrum de Bogaard

De Bogaard is het cultuurcentrum van Sint-Truiden. Je vindt het cultuurcentrum in het hart van de stad, naast bibliotheek Toni Coppers, op een steenworp van de Grote Markt.

In het cultuurcentrum kan je genieten van comedy, theatervoorstellingen (ook voor kinderen!), concerten, lezingen, films en tentoonstellingen. Ontdek het volledige aanbod op debogaard.be of vraag je gratis brochure aan via 011 70 17 00.

Kriebelt het om zelf iets te organiseren of zoek je een vergaderplek? Huur een zaal of lokaal en maak je plannen waar. Meer info over de beschikbare zalen en lokalen en de tarieven vind je op debogaard.be.

Loop gerust eens binnen in de foyer voor een toevallige ontmoeting, om één van de gratis expo’s te bezoeken, om de kranten door te nemen, iets op te zoeken op één van de publieke computers of info over de werking van het cultuurcentrum te vragen bij de UiTbalie.

Ook bij cultuurcentrum de Bogaard kan je UiTPASpunten sparen en inruilen. Zo krijg je bijvoorbeeld 3 euro korting op een voorstelling naar keuze of een gratis koffie bij bar & bistro Humphrey in ruil voor 5 UiTPASpunten. Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan krijg je met je UiTPAS 80% korting op de voorstellingen in cultuurcentrum de Bogaard.

Externe links

Naar top