Burgerparticipatieplatform

Ga naar het burgerparticipatieplatform

In onze gemeente willen we onze burgers op zoveel mogelijke manieren betrekken, bij het beleid of bij specifieke projecten. Dit burgerparticipatieplatform helpt ons hierbij. 

Dit platform is opgezet als een centrale plek om informatie te delen en input en feedback te krijgen. Actieve projecten zijn zichtbaar op de homepagina van het platform. Elk participatieproject betrekt mensen op een andere manier. Er kan bijvoorbeeld gevraagd worden om een idee toe te voegen, commentaar te geven op een voorstel, een prioriteit kenbaar te maken, of een enquĂȘte in te vullen. 

Hoe kan ik meedoen?

Je kunt altijd door de actieve en openbare projecten bladeren en lezen, maar je moet je wel registreren om iets te doen. Dit helpt om een community op te bouwen en de legitimiteit van de input te garanderen.  

Registreren kan eenvoudig met je e-mailadres of via je Google- of Facebook-account. Enkel je voornaam en naam zijn zichtbaar voor andere bezoekers van het platform.

Meer informatie nodig?

Wil je het platform gebruiken? Heb je vragen of feedback? Contacteer team Communicatie of neem voor meer technische vragen contact met CitizenLab via support@citizenlab.co.

Naar top