Opvoedingswinkel Haspengouw

Opvoedingsondersteuning

De medewerkers van de Opvoedingswinkel geven gratis tips bij opvoedingsvragen aan ouders, grootouders... en iedereen die met opvoeding bezig is. Samen met jou zoekt een medewerker naar een aanpak die voor jouw gezin past. Voor kinderen vanaf de zwangerschap tot en met 25 jaar. Daarnaast bieden we ook ondersteuning aan opvanginitiatieven, scholen, organisaties die met en voor gezinnen werken (bv. aanwezigheid op infoavond, vorming organiseren in een school, etc.)

Tot vijf gesprekken in de Opvoedingswinkel zijn mogelijk. Als er meer nodig is, dan bekijkt de medewerker samen met het gezin en al betrokken partners welke opties er zijn.
Er wordt geen dossier opgemaakt. Deze ondersteuning voor gezinnen is gratis, anoniem en vrijblijvend. Je kan (video)bellen, mailen, sturen via Facebook of langskomen.

Samen met partners van het Huis van het Kind bieden we heel wat interessante vormingen en workshops aan. Deze vind je op de facebookpagina of op de website.

  • Verantwoordelijke: Ilse Veraa, info@opvoedingswinkelhaspengouw.be, M 0492 27 72 91
  •  Medewerker(s): Birthe Meeus 0492 97 07 88, birthe.meeus.ckg@hummeltjes.be
  • Datum project: doorlopend
  • Doelgroep: voor iedereen die met kinderen, jongeren en opvoeding te maken heeft (ouders, stiefouders, familie, beroepshalve) – leeftijd: 0-25 jaar
  • Kosten voor de school: gratis, tenzij specifieke vormingsavond in de school

Volg de Opvoedingswinkel ook op Instagram

Naar top