Wieleroutfit van de stad Sint-Truiden

dinsdag 18 juli 2017

Recreatieve en sportieve fietsers kunnen vanaf nu hun kilometers afmalen in een leuke wieleroutfit van hun favoriete stad Sint-Truiden.

De nieuwe outfit kan aan een heel voordelige prijs besteld worden en per outfit gaat er ook nog eens 10 euro naar Levensloop. Ook wielerclubs krijgen een extra korting als ze het logo van de stad in hun eigen wieleroutfit verwerken.

Als eerste stad in Limburg pakt Sint-Truiden uit met een eigen wieleroutfit en koppelt hieraan ook een bijdrage aan de strijd tegen kanker. Dit om haar imago als gezonde sportstad te onderstrepen. De wieleroutfit werd ontwikkeld met het nieuwe logo en bijhorende huisstijl van de stad Sint-Truiden. Als ontwerp werd gekozen voor een sobere retrostijl met een hemelsblauw truitje. In de kraag en op de mouwen maken gele kampioenenbandjes de link met de stadskleuren. De zwarte broek contrasteert mooi met het blauwe truitje en maakt de retrolook compleet. Bedoeling is om elk jaar een nieuw ontwerp uit te brengen.

Dankzij de wieleroutfit zetten we onze sportieve stad ook buiten het grondgebied van Sint-Truiden in de kijker. Sint-Truiden is een échte wielerstad met heel wat wielertoeristen en –clubs. De wieleroutfit is een leuk, stijlvol en praktisch item voor onze sportieve en recreatieve fietsers.

Bestel je outfit en steun de strijd tegen kanker
De wieleroutfit kost 89 euro (inclusief truitje én broek) en heeft een effectieve winkelwaarde van 130 euro. Je kan hem bestellen door een e-mail te sturen naar info.sport@sint-truiden.be, met vermelding van je naam en maten. Wil je de outfit even van dichtbij bekijken en passen? Kom dan tijdens de kantooruren gerust langs aan de balie van het stedelijk zwembad Sint-Pieter.

Bestellen kan je in 2 shiften. De eerste inschrijvingsronde wordt afgesloten op vrijdag 28 juli. Daarna kan je nog een bestelling plaatsen tot vrijdag 18 augustus.
Per verkochte outfit storten we ook 10 euro door naar Levensloop. 

Daarenboven laat de organisatie van Levensloop ook weten dat op de editie van Levensloop op 7 en 8 oktober 2017 een speciale ‘spinningsessie’ zal plaatsvinden in het stadspark. Iedereen die een wieleroutfit koopt van de stad Sint-Truiden krijgt ook een gratis ticket om hieraan deel te nemen.

Extra: korting voor wielerclubs
Ook voor de Truiense wielerclubs hebben de stad Sint-Truiden en ontwikkelaar Bioracer nog een leuke actie in petto. Clubs die hun wielerkledij in pakketvorm bestellen via Bioracer, krijgen een extra korting van 10% als ze het logo van de stad Sint-Truiden in hun outfit verwerken. Dat kan via een eenvoudige mail naar r.leenaers@bioracer.com.

Meer info?

Wieleroutfit Sint-Truiden