Vraag je Oudjaar-sms-ticket van De Lijn aan!

donderdag 7 december 2017

Sint-Truiden zet ook dit jaar tijdens oudejaarsnacht samen met het provinciebestuur en De Lijn feestbussen in. In onze stad legt De Lijn de feestbus nr. 430-Stadspendel Sint-Truiden in.

In eerste instantie jongeren, maar ook alle inwoners van Sint-Truiden kunnen gebruik maken van het Oudjaar sms-ticket. Zij kunnen daarmee tijdens oudejaarsnacht (vanaf 18u) en op nieuwjaarsdag (tot 23u59) onbeperkt gebruikmaken van de bussen van De Lijn, zowel van de speciale feestbussen als van het gewone stads- en streekvervoer.

Wil je hiervan gebruik maken? Rigistreer dan vooraf je gsm-nummer op de website van De Lijn. Het registratieplatform is toegankelijk tot en met 30 december. Je kan dan op 31 december voor aanvang van je eerste rit een gratis sms-ticket aanvragen door EVENT te sms’en naar 4884. Per gsm-nummer kan je tot maximum 4 sms-tickets aanvragen. Zo kan je ook gezinsleden toevoegen die niet over een eigen toestel beschikken. 

Het sms-ticket kan van 31 december om 18u tot 1 januari om 23u59 onbeperkt gebruikt worden. Bij aanvraag van een sms-ticket wordt door de operatoren wel een providerkost van 0,15 euro aangerekend.

Hier vind je meer informatie in verband met de route.

 

Meer info?

Oudjaar sms-ticket van DE LIJN