Verkeersregeling Fabriekstraat en Boomgaardenstraat nav Joy Joy Wonderland

dinsdag 20 juni 2017

Naar aanleiding van het kinderfestival Joy Joy zal er van woensdag tot en met zondag een afwijkende verkeersregling gelden in de Fabriekstraat en de Boomgaardenstraat.

Parkeerverbod van woensdag 21/6 tot en met zondag 25/6
Van woensdag 21/6 tot en met zondag 25/6 geldt er een parkeerverbod in de Boomgaardenstraat (kant van het grasveld) en de Fabriekstraat tussen de boomgaardenstraat en huisnummer 73. 

Eénrichtingsverkeer in de Boomgaardenstraat van 22/6 tot en met 25/6
Van donderdag 22/6 tot en met zondag 25/6 geldt er éénrichtingsverkeer in de Boomgaardenstraat. Wie van de Gorsemweg via de Boomgaardenstraat naar de Fabriekstraat wil rijden, zal moeten omrijden via de Prins Albertlaan en de Tiensesteenweg.

Specifieke verkeersregeling op 24/6 en 25/6
Eénrichtingsverkeer in de Boomgaardenstraat: Wie van de Gorsemweg via de Boomgaardenstraat naar de Fabriekstraat wil rijden, zal moeten omrijden via de Prins Albertlaan en de Tiensesteenweg.
Eénrichtingsverkeer in de Fabriekstraat: Wie van de Gorsemweg de Fabriekstraat wil inrijden zal omgeleid worden via de Gorsemweg, de Prins Albertlaan en de Tiensesteenweg. Het verkeer van de Fabriekstraat naar de Gorsemweg kan wel normaal doorgaan.

Parkeren
Wie zijn of haar kinderen met de wagen naar het kinderfestival wil brengen kan gebruik maken volgende parkeerplaatsen: 

  • Parking bij het festivalterrein het kruispunt van de Fabriekstraat en de Boomgaardenstraat
  • Parking voorzijde station
  • Parking achterzijde station

Op zondag kan je samen met je kinderen ook vanuit het stadscentrum naar het festivalterrein via een speciale shuttle, die vertrekt vanop de Groenmarkt.

Meer info over het kinderfestival vind je op de website.

Meer info?

Joy Joy Wonderland Sint-Truiden