Verkeersmaatregelen n.a.v. 'Bar Berlin'

Comforce BV organiseert tijdens de EK wedstrijden van de Rode Duivels ‘Bar Berlin’ op de Grote Markt. De wedstrijden worden uitgezonden op een groot LED-scherm. Behalve de uitzending van wedstrijden zal de omkadering professioneel gepresenteerd worden en een mix inhouden van voorbeschouwingen, analyses met sportgasten, video- en muzikale animatie.

Wedstrijden Rode Duivels:
Maandag 17 juni om 18u: België – Slovakije
Zaterdag 22 juni om 21u: België – Roemenië
Woensdag 26 juni om 18u: Oekraïne – België
En mogelijk op 1 of 2 juli, 5 of 6 juli, 9 of 10 juli en 14 juli 2024.

Voor de organisatie van dit evenement worden volgende verkeersmaatregelen genomen:

Woensdag 12 juni: Het groot scherm wordt geplaatst op de Grote Markt. Voor de opbouw wordt er een parkeerverbod ingevoerd op de buitenste rijen aan de kant waar het scherm geplaatst zal worden.

Maandag 17 juni: de Grote Markt is parkeer- en verkeersvrij vanaf 6u tot 18 juni om 9u.

Zaterdag 22 juni: de Grote Markt is parkeer- en verkeersvrij na de Haspengouwmarkt tot het einde van zomerweekend.

• Woensdag 26 juni: de Grote Markt is parkeer- en verkeersvrij van 6u tot 27 juni om 9u. Het verkeer vanuit de Luikerstraat kan via de Zoutstraat wegrijden tot 3u voor aanvang van de wedstrijd. De Stapelstraat vanaf het kruispunt Beekstraat en de Diesterstraat vanaf kruispunt Beekstraat zijn verkeersvrij vanaf 1u voor de wedstrijd tot het einde van evenement. De Luikerstraat vanaf het kruispunt Minderbroedersstraat is parkeer- en verkeersvrij vanaf 3u voor de wedstrijd tot het einde van evenement. Het Minderbroedersplein is parkeer- en verkeersvrij vanaf 9u tot 9u daags nadien en op zaterdag na de Haspengouwmarkt.

Deze verkeersmaatregelen worden eveneens ingevoerd tijdens de mogelijk volgende wedstrijden op 1 of 2 juli, 5 of 6 juli, 9 of 10 juli en 14 juli 2024.

Naar top