Vacatures

Vacatures bij het lokaal bestuur Sint-Truiden

Het lokaal bestuur Sint-Truiden heeft momenteel volgende openstaande vacature(s): 

 

Meer informatie over onze aanwervingsprocedures vind je in onderstaande 'infobundel selecties'.

 

Kandidaten kinderbegeleider bij BKO Tutti Frutti

Wij zoeken regelmatig kandidaten voor onze buitenschoolse kinderopvang Tutti Frutti. Die richt zich specifiek en exclusief op buitenschoolse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar en de ouders van deze kinderen. We vinden het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen in de opvang. Er wordt dan ook veel moeite gedaan om een warme, huiselijke sfeer te creëren. Elk kind is welkom en krijgt alle kansen om kind te zijn.

Je kan de vacaturetekst voor deze functie hier raadplegen.

 

Vacatures bij de Hulpverleningszone Zuid-West Limburg

De Hulpverleningszone is altijd op zoek naar nieuwe brandweervrijwilligers. Meer info vind je op de website van de hulpverleningszone

De Hulpverleningszone is op dit moment op zoek naar een beroepskapitein, beroepsbrandweerman-dispatcher via professionalisering en een vrijwillige hulpverlener-ambulanciers met BBT Spoed & Intensieve Zorg. Meer info op de website van de Hulpverleningszone.

 

Spontane sollicitatie?

Spontaan solliciteren bij de stad Sint-Truiden kan via dit formulier.

 

Algemene toelatingsvoorwaarden en algemene aanwervingsvoorwaarden

Om toegang te hebben tot een functie bij het stadsbestuur, moeten de kandidaten:
1. een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor ze solliciteren;
2. de burgerlijke en politieke rechten genieten;
3. medisch geschikt zijn voor de uit te oefenen functie, in overeenstemming met de wetgeving betreffende het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk.

Het passend gedrag vermeld in punt 1°, wordt getoetst aan de hand van een uittreksel uit het strafregister. Als daarop een ongunstige vermelding voorkomt, mag de kandidaat daarover een schriftelijke toelichting voorleggen.

De medische geschiktheid van de kandidaat, vermeld in punt 3° moet in overeenstemming met artikel 27 van het koninklijk besluit van 28 mei 2003 betreffende het gezondheidstoezicht op de werknemers vaststaan voor de effectieve tewerkstelling bij de stad.

De Stad Sint-Truiden selecteert kandidaten op basis van hun competenties en maakt geen onderscheid op basis van hun leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geloof, handicap of nationaliteit.

Het organogram van de stad Sint-Truiden kan je hieronder downloaden.

Werken als jobstudent voor de stad Sint-Truiden?

BijlageGrootte
PDF icon Infobundel selecties3.33 MB
PDF icon Organogram stad Sint-Truiden577.53 KB
Vacature_cover