Vacatures

Vacatures bij het lokaal bestuur Sint-Truiden

Er zijn momenteel geen vacatures bij de stad Sint-Truiden.

Vacaturs bij de Hulpverleningszone

De Hulpverleningszone Zuid-West Limburg is momenteel op zoek naar vrijwillige brandweerlui. Meer info over de vacatures vind je hier.
De Hulpverleningszone Zuid-West Limburg heeft op dit moment twee vacatures voor een beroepskapitein. Solliciteren kan tot en met 11 oktober 2020 via het online jobplatform.

Spontane sollicitatie?

Spontaan solliciteren bij de stad Sint-Truiden kan via dit formulier.
 

Algemene toelatingsvoorwaarden en algemene aanwervingsvoorwaarden

Om toegang te hebben tot een functie bij het stadsbestuur, moeten de kandidaten:
1. een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor ze solliciteren;
2. de burgerlijke en politieke rechten genieten;
3. medisch geschikt zijn voor de uit te oefenen functie, in overeenstemming met de wetgeving betreffende het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk.

Het passend gedrag vermeld in punt 1°, wordt getoetst aan de hand van een uittreksel uit het strafregister. Als daarop een ongunstige vermelding voorkomt, mag de kandidaat daarover een schriftelijke toelichting voorleggen.

De medische geschiktheid van de kandidaat, vermeld in punt 3° moet in overeenstemming met artikel 27 van het koninklijk besluit van 28 mei 2003 betreffende het gezondheidstoezicht op de werknemers vaststaan voor de effectieve tewerkstelling bij de stad.

De Stad Sint-Truiden selecteert kandidaten op basis van hun competenties en maakt geen onderscheid op basis van hun leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geloof, handicap of nationaliteit.

Het organogram van de stad Sint-Truiden kan je hieronder downloaden.

Werken als jobstudent voor de stad Sint-Truiden?

BijlageGrootte
PDF icon Organogram van de stad Sint-Truiden136.34 KB