Tijdens Pukkelpop gratis nachtbussen van Kiewit naar 30 haltes in Sint-Truiden

donderdag 9 augustus 2018

De stad Sint-Truiden legt tijdens Pukkelpop opnieuw gratis nachtbussen in om jonge festivalgangers veilig naar huis te brengen. Het gaat om een project van het provinciebestuur en De Lijn, waar naast Sint-Truiden ook nog 37 andere gemeenten aan meewerken.

Volgende week is het weer tijd voor Pukkelpop, het meerdaagse muziekfestival in Kiewit. Veel festivalgangers blijven overnachten op de kampeerterreinen, maar velen boeken ook een ticket voor één dag of kiezen ervoor om elke dag terug naar huis te gaan.
De laatste artiesten ronden pas af na middernacht en dan zijn er helaas geen treinen of bussen. Om de jongeren toch de kans te geven om na de concerten veilig huiswaarts te keren, legt de Lijn Limburg samen met het provinciebestuur al enkele jaren nachtbussen in. En ook dit jaar kan je weer van het festivalterrein veilig met de bussen van De Lijn thuisgeraken.

Met je ticket gratis heen- en weer!
Op vertoon van een geldig inkomticket Pukkelpop 2018, reis je gratis met alle bussen en trams van De Lijn, ongeacht de af te leggen afstand. Ook de terugreis is gratis (op vertoon PKP18-polsbandje). Heb je geen festivalticket dan betaal je het normale tarief van De Lijn. 

Haltes van de nachtbussen
De bussen bedienen de volgende Truiense haltes: Kortenbos Basiliek - Kortenbos Kortenbosstraat - Kortenbos Hasseltsesteenweg - Melveren Senselberg - Melveren Overbrugging - Melveren Overweg - Melveren Kruispunt - Melveren Terbiest - Schurhoven Rusthuis - Schurhoven Kerk – Tichelrijstraat – Kattenstraat – Europaplein – Naamsepoort – Zwembad – Stationsstraat - NMBS Station – Ziekeren – Tramstraat – Halmaalweg – Sint-Petrusstraat - Halmaal Kerk - Halmaal Maasrodestraat – Halmaal -Velmerstraat - Velm Romeinseweg - Velm Nijsenstraat - Velm Uilstraat - Velm Centrum - Weg naar Kerkom – Truilingenstraat.

Meer info over de bussen vind je op de website van De Lijn.

 

Meer info?

Gratis bussen Pukkelpop