Teamcoördinator Sociale Zaken - B4-B5 - statutair - voltijds

Een hart voor hulpverlening? Dan ben jij de teamcoördinator Sociale Zaken die wij zoeken. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je versterkt je team op vlak van kennis en methodische vaardigheden. Je signaleert noden van de burger aan het beleid en denkt mee na over mogelijke oplossingen. Als teamcoördinator heb je een visie op verschillende levensdomeinen, zie je tendensen en kan je hier tijdig en gepast op reageren. Je waakt erover dat alle Truienaren de kwaliteitsvolle, betaalbare en toegankelijke zorg krijgen die ze verdienen.

Functie

  • Je stuurt samen met je collega-coördinator de maatschappelijk werkers van de Sociale dienst aan (binnen de cluster Mens) en rapporteert hierover aan directeur Mens;
  • Als inspirerende coach kan jij je team als geen ander motiveren. Je hoofddoel: optimale maatschappelijke dienstverlening voor de Truienaar;
  • Je versterkt met je expertise het sociale beleid van de stad en voert beleidsbeslissingen efficiënt uit.

Ben jij de geknipte persoon?

  • Je beschikt minstens over een bachelordiploma en 4 jaar leidinggevende ervaring;
  • Je hebt goede coachende en leidinggevende vaardigheden en je kan constructief in team samenwerken;
  • Je kan cliëntennoden vertalen naar beleidsvoorstellen;
  • Je bent een echte netwerker en bouwt relaties uit met interne en externe actoren om de dienstverlening beter af te stemmen op de maatschappelijke tendensen.

 

Ons aanbod

Een uitdagende functie waarbij je kan meebouwen aan de toekomst van stad Sint-Truiden. Een bruto geïndexeerd maandsalaris van minimum 2.837,72 euro en maximum 4.622,85 euro (relevante ervaring wordt in rekening gebracht), aangevuld met een uitgebreid pakket extralegale voordelen zoals o.a. maaltijdcheques van 5,50 euro, een gratis hospitalisatieverzekering, volledige terugbetaling van woon-werkverkeer met openbaar vervoer en eventueel een fietsvergoeding.

De procedure

  • Een schriftelijke proef waarbij de kandidaat minstens 50% moet halen om geslaagd te zijn en toegelaten te worden tot de volgende ronde.
  • Een mondelinge proef waarbij de kandidaat tenminste 50% moet halen om geslaagd te zijn en het totaal van de schriftelijke en mondelinge proef moet tenminste 60 % bedragen om geslaagd te zijn voor de selectieprocedure.
  • Een assessment (adviserend karakter)

Interesse?
Solliciteren is mogelijk tot en met 18 oktober 2020. Solliciteer via talent@sint-truiden.be en bezorg ons jouw motivatiebrief, cv, een kopie van je diploma(s) en een uittreksel uit het strafregister. Voor deze functie wordt een wervingsreserve aangelegd met een duurtijd van drie jaar. Ook vragen over de functie, de arbeidsvoorwaarden of de selectieprocedure kan je richten aan talent@sint-truiden.be.