Teamcoördinator Sociale Zaken (B4-B5) – statutair – voltijdse betrekking (38u op weekbasis)

Een hart voor hulpverlening? Dan ben jij de teamcoördinator Sociale Zaken die wij zoeken. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je versterkt je team op vlak van kennis en methodische vaardigheden. Je signaleert noden van de burger aan het beleid en denkt mee na over mogelijke oplossingen. Als teamcoördinator heb je ene visie op verschillende levensdomeinen, zie je tendensen en kan je hier tijdig en gepast op reageren. Je waakt erover dat alle Truienaren de kwaliteitsvolle, betaalbare en toegankelijke zorg krijgen die ze verdienen.

 

Wat kan jij ons bieden?

  • Je stuurt samen met je collega-coördinator de maatschappelijk werkers van de Sociale dienst aan (binnen de cluster Mens) en rapporteert hierover aan het diensthoofd van de Sociale dienst.
  • Als inspirerende coach kan jij je team als geen ander motiveren. Je hoofddoel: optimale maatschappelijke dienstverlening voor de Truienaar.
  • Je versterkt met je expertise het sociale beleid van de stad en voert beleidsbeslissingen efficiënt uit.

 

Waaraan moet jij voldoen?

  • Je beschikt minstens over een bachelordiploma maatschappelijk werk of sociaal verpleegkundige of daarmee gelijkgesteld en 4 jaar functierelevante ervaring.
  • Je hebt goede coachende en leidinggevende vaardigheden en je kan constructief in team samenwerken.
  • Je kan cliëntennoden vertalen naar beleidsvoorstellen.
  • Je bent een echte netwerker en bouwt relaties uit met interne en externe actoren om de dienstverlening beter af te stemmen op de maatschappelijke tendensen.

 

Wat bieden we jou hiervoor?

Een uitdagende functie waarbij je kan meebouwen aan de toekomst van stad Sint-Truiden. Een bruto geïndexeerd maandsalaris van minimum 2.837,72 euro en maximum 4.622,85 euro (relevante ervaring wordt in rekening gebracht), aangevuld met een uitgebreid pakket extralegale voordelen zoals o.a. maaltijdcheques van 5,50 euro, een gratis hospitalisatieverzekering, volledige terugbetaling van woon-werkverkeer met openbaar vervoer en eventueel een fietsvergoeding.

 

Interesse?

Solliciteren is mogelijk tot en met 28 november 2019. Solliciteer via talent@sint-truiden.be en bezorg ons jouw motivatiebrief, cv, een kopie van het vereiste diploma / de vereiste diploma’s en een uittreksel uit het strafregister.  Voor deze functie wordt een wervingsreserve aangelegd met een duurtijd van drie jaar.