Studio k_3800, een nieuw livestream programma voor de jeugd van Sint-Truiden

maandag 1 februari 2021

Vanaf 1 februari start Studio k_3800, een nieuw livestream programma voor de jeugd van Sint-Truiden. Elke weekdag kunnen jongeren op Instagram terecht voor een uur lang entertainment.

Nu het Habbekratshuis zijn werking grotendeels online verder zet omwille van de coronamaatregelen, wil de vzw samen met de dienst jeugd & sport van de stad Sint-Truiden, de jongeren via het digitale platform Instagram een hart onder de riem steken. Bekende schermgezichten zoals Zeger van Kamp Waes, Graciano dos Santos aka Graci, Arne Vanhacke van vtm Kzoom en Q-music en natuurlijk ook de begeleiders van Habbekrats zelf werken mee aan de liveshow! 

Ontmoeten, verwonderen en verbinden: dat is de filosofie van Habbekrats. Deze jeugddienst spant zich in voor kinderen en jongeren die nood hebben aan een bijzondere vrijetijdsinvulling, verwonderende activiteiten en hulp bij grote of kleine problemen. De coronacrisis bracht voor de jeugdwerking heel wat uitdagingen met zich mee maar met behulp van digitale mogelijkheden probeert het elke dag opnieuw klaar te staan.

De show kan je elke weekdag volgen op instagram @studio_k38 van 15u30 tot 16u30!

 

 

Meer info?

Studio_k 3800