Stebo woonenergieloket Sint-Truiden

Kazernestraat 13
3800 Sint-Truiden

089 39 16 44 (Kim Keibeck) - 089 39 16 50 (Marijke Moesen - technisch advies)
Vandaag Open op afspraak.
Morgen Gesloten.

Wat doen we?

Hoe maak ik mijn woning energiezuinig? Heb ik recht op de Vlaamse renovatiepremie? Hoe werkt een digitale meter? Zijn er premies wanneer ik als senior mijn woning aanpas?  

Heeft u deze of andere woon- of energievragen? Kom dan zeker langs voor advies op het woonenergieloket.  

Om je zo goed en veilig mogelijk te helpen, werken we enkel op afspraak. Je kan zelf een afspraak inplannen via deze website.

Het spreekuur vindt iedere dinsdag van 14u tot 16u en donderdag van 9u30 tot 11u30 plaats in het stadskantoor. Iedere 3e dinsdag van 9u tot 11u30 is er ook een spreekuur in het sociaal huis.  

Een bezoek aan het woonenergieloket is altijd gratis. Wil je premieadvies, breng dan zeker je belastingbrief van 2 jaar geleden mee en eventueel offertes of facturen. Wie een VREG-test wil laten uitvoeren, brengt best de meest recente jaarafrekening van gas en elektriciteit mee. 

Vanaf 1 januari 2021 is elke gemeente ook verplicht een meldpunt voor problematische woonsituaties, waaronder discriminatie op de huurmarkt, te organiseren. Dit meldpunt is eveneens geïntegreerd in dit woonenergieloket.

Meer info ? Contacteer Kim Keibeck - Kim.keibeck@stebo.be - 089 39 16 44

Premie advies

Technisch advies: Marijke Moesen – marijke.moesen@stebo.be – 089 39 16 50

Voor specifieke energievragen:
Contacteer het Energiehuis Limburg digitaal.

Het woonergieloket werkt enkel op afspraak. Je kan hier online een afspraak maken of je kan contact opnemen met de lokale medewerker via onderstaande contactgegevens.

Alle info over STEBO vind je hier.