Pop-up horeca-avontuur in Het Speelhof!

Heb je altijd al gedroomd van het runnen van een pop-up horeca-ervaring in een betoverende omgeving? 

Grijp dan nu je kans! Het historische kasteeldomein Het Speelhof in Sint-Truiden opent haar deuren voor een unieke tijdelijke concessiemogelijkheid.

Over de locatie 

Het Speelhof, een groene oase van circa 11 hectare, is doordrenkt van geschiedenis en schoonheid. Langs het Begijnhof, in de 16e eeuw ingericht als 'lusthof' voor de abdij van Sint-Truiden, is dit domein een ware trekpleister. 

Met prachtige wandelpaden, een rozentuin, volkstuinen, een dierenparkje, en diverse recreatieve voorzieningen biedt Het Speelhof een idyllische setting voor jouw pop-up horecaconcept.

Momenteel worden het kasteel en alle omliggende gebouwen gerestaureerd en klaargemaakt voor een nieuwe toekomst.

Over de concessie

De concessie omvat het uitoefenen van een outdoor commerciële pop-up horeca-activiteit, inclusief de verkoop van dranken, snacks, en beperkte eetgelegenheid. 

Bovendien moedigen we creativiteit aan! Een mooie food/dranktruck, een leuk terrasje, leuke activiteiten...

Ben je gepassioneerd over lokale producten en heb je een visie om de omgeving te laten bloeien? 

Dan is dit jouw kans op ondernemen rond historisch erfgoed.

Wat bieden wij

  • Een concessieperiode van 6 maanden, startend vanaf 1 mei 2024 tot 31 oktober, met mogelijkheid tot automatische verlenging (in 2025 kan er al vanaf maart geopend worden).

  • Een concessievergoeding van slechts 200 euro per maand, inclusief nutsvoorzieningen en gebruik van de aanwezige toiletten.

Hoe aanmelden

Geïnteresseerd in deze unieke kans? 

Neem deel aan ons plaatsbezoek en ontdek de mogelijkheden van Het Speelhof. Stuur een e-mail naar info.evenementen@sint-truiden.be om een afspraak te maken.

Je kan hier de overheidsopdracht lezen: Concessie pop-up horeca aangelegenheid het Speelhof | Vereenvoudigde onderhandelingsprocedure met voorafgaande bekendmaking3,2 Mb(pdf) of via www.publicprocurement.be (tik 'speelhof' in bij zoeken).

BELANGRIJK: Aanmelden en inschrijven op deze onderhandelingsprocedure met voorafgaande bekendmaking kan tot maandag 6 mei 2024 - 10 uur. Aanmelden en inschrijven kan enkel en alleen via www.publicprocurement.be (tik 'speelhof' in bij zoeken).

Laat jouw passie voor horeca en creativiteit schitteren in Het Speelhof. 

We kijken ernaar uit om jouw ideeën te verwelkomen en samen een unieke beleving te creëren voor onze stad en haar bezoekers.

Naar top