Sint-Truiden by Lights & Music verschuift naar 5 maart

vrijdag 18 februari 2022

De editie van Sint-Truiden by Lights and Music van zaterdag 19 februari wordt door het stormweer uitgesteld naar zaterdag 5 maart, het laatste weekend dat je tijdens deze wintermaanden van de sfeervolle verlichte wandelroute kan genieten. Op zaterdag 5 maart worden de bezoekers tijdens de wandeling op verschillende locaties zoals het stadspark en de Sint-Gangulfuskerk verwend met optredens van lokale artiesten. De kleurrijke verlichte animaties vormen het origineel decor voor deze unieke beleving.

Vanwege het stormweer werd de edititie van Sint-Truiden by Lights van vrijdag 18 februari eerder al afgelast. 

Storm Eunice

Storm Eunice trekt vandaag en morgen verder over het land. Het KMI kondigde eerder al code geel af. Als voorzorgsmaatregel voor het aangekondigde stormweer blijft de toegang tot het stadspark, ’t Speelhof en de vesten gesloten. Er wordt gevraagd om geen auto’s onder bomen te parkeren. Burgers worden ook aangeraden om de borden 'niet betreden bij storm' in bosrijke omgevingen te respecteren en een extra oogje in het zeil te houden voor wie kwetsbaar en hulpbehoevend is.

Hulp nodig?

De hulpverleningszone Zuid-West Limburg staat paraat om uit te rukken bij stormschade of wateroverlast. Voor hulp kan je hen contacteren op het nummer 1722 of de stormlijn bellen via 011 24 88 00. Er wordt opgeroepen om enkel 112 te bellen bij acuut gevaar of gewonden.

 

foto politielint - verbod om stadspark speelhof en vesten te betreden