Praktische info voor wie zaterdag en zondag Joy Joy bezoekt

vrijdag 21 juni 2019

Dit weekend is het zover en zijn kinderen twee dagen lang baas in Sint-Truiden. Onze diensten brengen intussen alles in gereedheid om van het 19de kinderfestival Joy Joy een topeditie te maken.

Waar kan je parkeren?
Er is stralend weer voorspeld. Als je de kans hebt, kom je dus best te voet of met de fiets. Op zaterdag kan je je fiets stallen aan het station of in de ondergrondse parking van Gazo. Kom je toch met de wagen, dan kun je zaterdag terecht in de ondergrondse parking van Gazo en aan de parking naast het station. Vandaaruit wijzen we je de weg naar het festivalterrein.

De tweede Joy Joy-dag vindt plaats op de Grote Markt. Je kan dan gratis parkeren op de Veemarkt, aan het station en aan sportcomplex Sint-Pieter, of betalend in de ondergrondse parking van Sluisberg.  

Moet je ergers speciaal mee rekening houden?
Het worden twee zomerse dagen met veel zon. Smeer je zoon of dochter vooraf dus in met een stevig laagje zonnecrème (met een hoge factor). Verder doe je er goed aan je kind(eren) een hoedje of petje mee te geven en te kiezen voor luchtige, bedekkende kleding. Wij van onze kant zorgen ervoor dat er voldoende water voorhanden is, voorzien schaduwplekken en richten een stand in waar kinderen zich met zonnecrème kunnen laten insmeren. Op Joy Joy is je zoon of dochter in goede handen.

Heb je verder nog vragen over Joy Joy? Je kan hiervoor terecht bij onze dienst Jeugd, op 011 70 18 80, via info.jeugd@sint-truiden.be of via de Facebook-pagina van de dienst Jeugd. Voor praktische info kan je ook een kijkje nemen op www.joyjoy.be.

TIP: terwijl de kinderen de tijd van hun leven hebben, kan jij jezelf laten verwennen tijdens de Zomerbraderie. Meer dan 120 lokale handelaars stallen zaterdag, zondag en maandag hun kraampjes uit. Op en top zomerse gezelligheid. 

Meer info?

afbeelding Joy Joy