Openbaar vervoer

In de kijker: Eerste jaar middelbaar = 1 maand gratis met De Lijn

Start je kind na de vakantie in het eerste middelbaar? Vraag dan een gratis probeerabonnement van De Lijn aan. 
Met een gratis probeerabonnement kan je zoon of dochter de hele maand september op bus en tram stappen. Overal en altijd. Op schooldagen én tijdens het weekend.
Meer info over een gratis probeerabonnement vind je hier. Een gratis probeerabonnement kan je aanvragen tot 17 augustus.

Vragen over deze actie?

 

De Lijn - dienstregeling:
Ben je op zoek naar de meest recente dienstregeling van De Lijn in Sint-Truiden? Raadpleeg ze hier.

Mobiele Lijnwinkel:
Sint-Truiden beschikt niet over een vast loket voor reizigers van De Lijn, maar heeft een mobiele Lijnwinkel. Die staat op vrijdag tussen 8u30 en 12u30 op de parking van het Stadskantoor. Je kan er o.a. abonnementen aanvragen of verlengen, biljetten en Lijnkaarten kopen en informatie over De Lijn krijgen. De meest recente data en openingsuren van de mobiele Lijnwinkel vind je hier (zoek naar Kazernestraat, 3800 Sint-Truiden).

Sint-Truiden betaalt mee:
Sint-Truiden maakt van energiezuinige mobiliteit een topprioriteit. En daar kan ook jij je voordeel mee doen. Ben je jonger dan 25 en woon je in Sint-Truiden? Dan is je busabonnement voortaan een kwart goedkoper. Cadeautje van de stad om jouw energiebewuste mobiliteit een duwtje in de rug te geven.
Je kan de Buzzy Pazz online kopen of verlengen, schriftelijk aanvragen of verkrijgen bij de Mobiele Lijnwinkel aan het Stadskantoor.

De Trein
Het station van Sint-Truiden beschikt niet over een reizigersloket. Je kan je treinticket kopen bij de automaten in het station of online bestellen en afdrukken.