Open Bedrijvendag 2023

Ontdek ondernemend Haspengouw tijdens VOKA Open Bedrijvendag | zondag 1 oktober 2023

Op zondag 1 oktober openen honderden bedrijven uit divers sectoren weer hun deuren voor het grote publiek. Voor de 33ste editie van de Open Bedrijven Dag worden Truiense ondernemers extra in de schijnwerpers gezet want Sint-Truiden is dit jaar HOTSPOT voor regio Haspengouw. Verschillende ondernemers tonen die dag met trots hun bedrijvigheid en ook Toerisme Sint-Truiden ontvangt geïnteresseerden met open armen. Bovendien is er een fietsroute uitgestippeld waarmee bezoekers onze hotspot met de fiets kunnen verkennen en op een leuke en snelle manier van bedrijf naar bedrijf kunnen gaan. 

Bezoek Toerisme Sint-Truiden

Ons team zorgt ervoor dat je bezoek aan onze stad de moeite waard is. Zij verstrekken alle mogelijke informatie : wat kan je bezoeken? wil je een fietstocht uitstippelen? shoppen? … en is die ene dag te kort dan kan je in tal van brasseries en restaurants lekker eten. Na een goede nachtrust in één van onze B&B’s , hotels kan je de volgende dag nog zeker een extra activiteit plannen. Zoek je het liever niet allemaal uit dan zorgt het team Toerisme voor alle mogelijke informatie in je zoektocht om het verblijf in Sint-Truiden onvergetelijk te maken.

Tijdens Open Bedrijvendag kan je een rondleiding met gids doen in het stadhuis om 14u en om 15u.
Schrijf je in via www.visitsinttruiden.be.

Deelnemende bedrijven in de hotspot regio Haspengouw

Iveco Vanvuchelen, Psychiatrisch Ziekenhuis ASSTER i.s.m. Vanhout en Dethier, Verelana, H27, Team Hope Voedselbedeling Sint-Truiden, Juwelier Willems, Avant Machinery, Chevaline Paardencrematorium / Amicitia Dierencrematorium, ZSE Technology nv, Splendid Woningbouw, Van Mossel Sint-Truiden. Alle info over VOKA Open Bedrijvendag vind je op www.openbedrijvendag.be.

Verken regio Haspengouw met de fiets tijdens VOKA Open Bedrijvendag!

Stap op de fiets en ontdek het betoverende Haspengouw op een unieke manier tijdens Voka Open Bedrijvendag! Jou en je gezin nodigen we uit om deel te nemen aan onze zorgvuldig uitgestippelde fietsroute. Terwijl je trapt langs mooie zichten kom je de deelnemende bedrijven en hun boeiende ondernemersgeest tegen.

Ben je klaar om op pad te gaan? Download de exclusieve fietsroutekaart in PDF-formaat en zet je schrap voor een onvergetelijke dag.

Fiets huren? Dat kan bij het Fietspunt aan het station. Reserveren doe je via telefoon 011 35 27 31 of via mail info@fietsparadijslimburg.be

Win een ballonvaart voor twee personen!

Als je tijdens Open Bedrijvendag minstens drie bedrijven bezoekt, kan je een mooie prijs winnen!  Scan de qr-codes bij de deelnemende bedrijven en maak kans op een ballonvaart voor 2 personen.

De trekking is voorzien op dinsdag 10 oktober 2023. De winnaar wordt per mail op de hoogte gebracht. Het wedstrijdreglement vind je hier: Bijzonder wedstrijdreglement | Open Bedrijvendag41,3 Kb(pdf)

Naar top