Zitdagen belastingen

Gepubliceerd op  maandag 15 mei 2023 om 10u
De zitdagen van dinsdag 13, woensdag 14 en donderdag 15 juni zijn volzet. Heb je nog hulp nodig bij je belastingsaangifte? Dan kan je beroep doen op één van de alternatieven.

Afspraak met een medewerker van FOD Financiën

Bel naar 0257 55 666. Een medewerker van FOD Financiën geeft je een afspraak om langs te komen in het regionaal belastingkantoor Hasselt of voor telefonische begeleiding. Dit nummer vind je ook terug op de bruine envelop van jouw belastingaangifte.

Bellen kan van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u en dit uiterlijk tot en met 29 juni.

Opgelet! Maak zo snel mogelijk een afspraak (zelfs als je de belastingaangifte nog niet ontvangen hebt) en wacht best niet tot de allerlaatste dag! Na 29 juni is het niet meer mogelijk om een afspraak te maken en zal je je aangifte zelf moeten invullen.

Vraag een afspraak via dit formulier als je zelf geen afspraak kan maken via het telefoonnummer vermeld op de bruine envelop. We geven jouw gegevens door aan FOD Financiën die je telefonisch zal contacteren voor een afspraak. Opgelet! Dit kan tot uiterlijk 13 juni.

Zelf je aangifte invullen

Vul je zelf je aangifte in en heb je toch even hulp nodig? Bel dan het nummer 02 572 57 57 om meer informatie te vragen.

Naar top