Nieuw in de bib

dinsdag 19 juli 2016

De bibliotheek van Sint-Truiden heeft een aantal leuke nieuwtjes in de aanbieding. Ideaal voor als je deze zomer wat tijd vrij hebt voor een goed boek of een ontspannende film.

De beste Belgen - 100 op 1 (cd)
Box met 5 cd’s met nummers van de beste Belgen, met onder andere  Gorki, Clouseau, Oscar & The Wolf, 2 Belgen, Tourist LeMC en Buurman.

Le tout nouveau testament (dvd)
God bestaat. Hij woont in Brussel en gedraagt zich tiranniek tegenover zijn vrouw en dochter. Over zijn zoon werd al veel geschreven, maar over zijn dochter is maar bitter weinig geweten. Zijn dochter heet Ea. Om zich te wreken, stuurt ze via sms ieders sterfdatum uit…

Centaurus - Het beloofde land (strip)
De planeet Aarde is onbewoonbaar geworden. Aan boord van een ‘wereldschip’ reizen onze nazaten door de ruimte op zoek naar een toevluchtsoord. Ze denken het gevonden te hebben in het sterrenstelsel Centaurus, maar schijn kan bedriegen…

De kleur van bloed - Rom Meulemaker (jeugdboek)
Wat doe je als je vader een bekend politicus wordt van een extreem rechtse partij? Michiel wil niets te maken hebben met politiek en is vastbesloten gewoon door te gaan met zijn eigen relaxte leventje. Maar hij komt er op hardhandige wijze achter dat de wereld om hem heen niet meer hetzelfde is: zijn vrienden willen hem niet meer kennen, gevolgd door bedreigingen en politiebewaking voor de deur. Als zijn enige vriend het slachtoffer wordt van een aanslag, kan hij niet meer toekijken. Maar met zijn poging tot wraak brengt hij zichzelf en zijn vader in groot gevaar.

afbeelding nieuw in de bib juli 2016