Nachtburgemeester

GEZOCHT: de eerste nachtburgemeester van Sint-Truiden

Wil jij het uitgaansleven in Sint-Truiden mee versterken? Dan ben jij de persoon die we nodig hebben! We zijn namelijk op zoek naar de allereerste Nachtburgemeester. 

 

Wedstrijd

 1. Vorm een organisatiegroepje met enkele vrienden;
 2. Schrijf je vóór 15 februari in voor de wedstrijd via deze link;
 3. Je krijgt van ons een eventmanageropleiding (1 avond) en laat je inspireren door een legende uit het Truiense nachtleven (1 avond);
 4. Maak volop promo voor je event;
 5. Geef dé fuif van het jaar in maart of april 2023;
 6. En wie weet dragen jij en je vrienden vanaf dan de titel ‘de Nachtburgemeester van Sint-Truiden’!

 

Goed om te weten

 • Een groepje bestaat uit min. 3 en max. 5 personen waarvan minstens 1 persoon -18 en 1 persoon +18 jaar is. Er mogen meerdere groepen uit 1 school komen.
 • In februari voorzien we 2 momenten waar de kneepjes van het vak worden aangeleerd. Elke groep kiest een datum, muziekgenre en eventueel thema. Alle fuiven vinden plaats in de GAZO fuifzaal op een vrijdagavond in maart of april 2023.
 • Je moet niets uit eigen zak betalen. 
 • We verwachten van de deelnemende groepen dat ze: zoeken naar sponsors en tickets verkopen zodat de kosten gedekt zijn voor aanvang van de fuif, volop promo maken, personeel en dj’s zoeken etc. zoeken.
 • De mogelijke winst van je fuif gaat naar een zelfgekozen goed doel. Als je de Nachtburgemeester wint, dan krijg je nog eens het volledige pakket om een fuif te organiseren én mag je de eventuele winst houden.
 • Gedurende het ganse project krijg je professionele begeleiding van team Jeugd en Evenementen. We voorzien voor elke groep ook een peter/meter uit de fuifwereld en werken samen met het jeugdhuis.
 • De winnaar wordt gekozen aan de hand van 5 parameters: aantal aanwezigen, algemene organisatie, buzz op sociale media, publieke stemming, professionele jury.
Nachtburgemeester