Markten

Haspengouw Markt:
Toeristische trekpleister en geliefde wekelijkse afspraak van jong en oud.

Iedere zaterdagvoormiddag van 8u tot 12u30 kan je gezellig komen kuieren op de Haspengouw Markt. Meer dan 150 marktkramers en standwerkers presenteren er hun kraakverse en artisanale producten. Hier koop je dagvers fruit en groenten, geniet je van de lekkerste vleeswaren en vind je alles om je woning en tuin op te fleuren met planten. Ook kledij, lederwaren, poetsmiddelen, … je kan het zo gek niet bedenken: je vindt het hier. Het advies van de marktkramers die jou met de glimlach verwelkomen krijg je gratis erbij. Wist je dat veel Truienaren en mensen uit de regio (zelfs uit het Luikse) op de markt hun wekelijkse inkopen doen?

De Haspengouwmarkt, dat is genieten van vers en lekkers van hier. Komt de heerlijke geur van gebraden kip of verse hamburgers met gebakken ui jou ook al tegemoet? Of hou je van het vakantiegevoel dat de markt uitstraalt?  Kom dan zeker eens af!

Evenementen:

Bij evenementen op de Grote Markt wordt de wekelijkse markt verplaatst naar de Naamsevest.

Waar parkeren?

  • Veemarkt (gratis) – Speelhoflaan z/n
  • Parking centrum / Clockempoort (betalend) – Spaansebrugstraat 13

Meer info over parkeren in Sint-Truiden vind je hier

 

Sunday Markt:

De Sunday Markt is meer dan alleen een rommelmarkt. Je vindt er ook foodtrucks, er is een speciale markt voor en door kinderen en er zijn live optredens.

Elke zondag van 6u30 tot 13u.

Meer info nodig over de Sunday Markt of info nodig over een standplaats? Neem dan contact op met de uitbater op het nummer 0495 77 22 88.

Haspengouw Markt