Manager Lokale Economie (A4a-A4b) – contractueel – voltijdse betrekking (38u op weekbasis)

Jij haalt het beste in Sint-Truiden naar boven. Je plaatst ons onuitwisbaar op de kaart binnen de economische domeinen waar we sterk in staan (zoals automotive, zorg en fruit), je zet ons ondernemerslandschap op de rails van de 21ste eeuw en je pakt stedelijke uitdagingen (zoals leegstand en verloedering) met beide handen stevig aan. Kortom: als manager Lokale Economie inspireer je ons economisch beleid met innovatieve plannen, die je met daad- en overtuigingskracht nauwgezet tot uitvoering brengt.

 

Wat kan jij ons bieden?

  • Je stuurt de dienst Lokale Economie (binnen de cluster Planning en Vergunningen) gedreven aan en rapporteert hierover aan de manager Planning en Vergunningen (die jouw belangen behartigt in het managementteam van de stad Sint-Truiden)
  • Je versterkt met je expertise het economische beleid van de stad en voert beleidsbeslissingen efficiënt uit. Je stippelt hiervoor een inventieve strategie uit.
  • Je coördineert de digitalisering van het economische landschap van de stad Sint-Truiden: je zet de krijtlijnen hiervoor uit en bewaakt de uitvoering ervan.
  • Creatief en nauwgezet draag je zorg voor het beheer van budgetten binnen jouw dienst.

 

Waaraan moet jij voldoen?

  • Je beschikt over een masterdiploma, een diploma van het universitair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs van twee cycli dat gelijkgesteld werd met universitair onderwijs en 4 jaar functierelevante ervaring.
  • Je bent een echte people manager: je haalt het beste in mensen naar boven en stuurt hen op een constructieve en correcte manier aan.
  • Je hebt zin voor initiatief en kan vanuit je analytisch vermogen problemen snel en structureel oplossen.
  • Je bent specialist in jouw domein en kan vanuit een horizontale kijk verbanden leggen met andere beleidsaspecten van het lokaal bestuur.
  • Begrotingen, budgetten en rekeningen hebben voor jou geen geheimen

 

Wat bieden we jou hiervoor?

Een uitdagende functie waarbij je kan meebouwen aan de toekomst van stad Sint-Truiden. Een bruto geïndexeerd maandsalaris van minimum 3.960,38 euro en maximum 6.777,27 euro (relevante ervaring wordt in rekening gebracht), aangevuld met een uitgebreid pakket extralegale voordelen zoals o.a. maaltijdcheques van 5,50 euro, een gratis hospitalisatieverzekering, volledige terugbetaling van woon-werkverkeer met openbaar vervoer en eventueel een fietsvergoeding.

 

Interesse?

Solliciteren is mogelijk tot en met 28 november 2019. Solliciteer via talent@sint-truiden.be en bezorg ons jouw motivatiebrief, cv, een kopie van het vereiste diploma / de vereiste diploma’s en een uittreksel uit het strafregister.  Voor deze functie wordt een wervingsreserve aangelegd met een duurtijd van drie jaar.