Ladies City Day

Op vrijdag 24 mei 2024 is het weer zover! Hét shoppingevenement van het jaar, Ladies City Day, vindt plaats in Sint-Truiden. Pure verwennerij bij de Truiense handelaars! Denk maar aan traktaties, kortingen en cava’tjes tijdens het winkelen. Duizenden dames maken er jaarlijks hun uitje met de vriendinnen van. Zoveel redenen om die vrijdag alvast met stip aan te duiden in de agenda’s!

Thema dit jaar is FLOWER POWER; het stadscentrum ademt de spirit van de jaren 60, vele kleuren, peace & love vibes, hippiesferen! 

Live optredens van Aaron Blommaert en ABBA4U

Hét absolute hoogtepunt van Ladies City Day is het optreden van de charismatische artiest Aaron Blommaert, ook gekend als Raven uit de televisieserie Familie. Een rijzende Vlaamse ster die maar al te graag gezien is door de vrouwen. Een ideale afsluiter van deze verwendag in Sint-Truiden.

Na het live optreden van Aaron Blommaert worden de beentjes verder losgegooid met de beste coverband van ABBA, ABBA4U. Zij palmden het Truiense publiek afgelopen zomer tijdens het event Parkies al volledig in en zovelen kijken er naar uit om dit weer te beleven tijdens Ladies City Day!

Verder zullen er ook dit jaar 1500 gratis goodiebags uitgedeeld worden op de Grote Markt die volledig is omgetoverd tot ‘Ladies Village’.

Om een goodie bag te krijgen moet je je registreren via de website van Shop & the City. Exact 1 maand voor de start van het event opent Shop & the City de inschrijvingen. 

Ladies City Day belooft een onvergetelijke dag te worden, waar de stad Sint-Truiden zich transformeert in een levendige viering van Flower Power. Mis dit jaarlijks evenement niet en kom genieten van een dag vol shopplezier, lekker eten, muziek en nog zoveel meer!

Maak kans op een ballonvlucht voor twee personen!

Kom langs op de stad van het lokaal bestuur Sint-Truiden, download de stadsapp, vul het wedstrijdformulier in en maak kans op een ballonvlucht over het prachtige Haspengouwse landschap tijdens de Sport- en Ballonhappening op 4 augustus 2024.

Het wedstrijdreglement kan je  hier raadplegen19,7 Kb(docx)

Naar top