Koop bij ons je Rode Neus!

donderdag 13 oktober 2016

Duizenden Vlaamse jongeren zitten mentaal in de knoei. Ondanks de omvang van de problematiek vindt slechts de minderheid de weg naar degelijke hulpverlening. Op de Rode Neuzen Dag op zaterdag 3 december wordt het taboe doorbroken. 

In de aanloop ervan duiken er in heel Vlaanderen verschillende humoristische initiatieven op om de kwestie bespreekbaar te maken. Ook wij dragen het project een warm hart toe. Onder de campagnenaam ‘Sint-Truiden, de noas van Haspengouw’ zullen er allerlei acties opduiken.

Zo zijn er zowat overal in onze stad opnieuw Rode Neuzen verkrijgbaar. Wij verkopen ze aan het stadsloket in het stadskantoor, aan onze toeristische balie in het oud stadhuis en bij de dienst Jeugd. Op zaterdag 5 november zal er ook weer een bijzondere stand staan op de wekelijkse markt, waar we massaal Rode Neuzen aanbieden.

Een Rode Neus kost 5 euro. Voor iedere verkocht exemplaar gaat er minstens 3,50 euro naar het Rode Neuzen Fonds, dat beheerd wordt door de Koning Boudewijnstichting.

Vorige editie verkochten we zo’n 560 Rode Neuzen voor in totaal meer dan 2.800 euro. Dit jaar willen we uiteraard nog beter doen. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig! Koop dus een Rode Neus en deel een foto van jezelf op de Facebookpagina van de stad Sint-Truiden

Meer info?

afbeelding Rode Neuzen Dag