Inleefbeurs | dinsdag 28 mei 2024

Heb je een groot hart voor kinderen? Hou je van afwisseling, creativiteit, een job waarin je blijft bijleren en groeien? Een job tussen de kinderen in de opvang is een betekenisvolle job waarbij je mee bijdraagt aan de vorming van de toekomstige generatie.

Het is een hartverwarmende job waarbij de glimlach van een kind, de dankbaarheid van de ouders en de speciale momenten die je deelt zorgen voor een grote voldoening.

In de kinderopvang werk je vaak in een team van gepassioneerde professionals. Samen zorg je voor een veilige en stimulerende omgeving voor de kinderen. De teamgeest die ontstaat, maakt werken in de kinderopvang niet alleen leuk, maar ook ondersteunend.

Kijk even mee naar wat collega's Carine, Marleen, Belinda, Marina en Dorien te vertellen hebben over hun job als begeleider in de kinderopvang!

De inleefbeurs gemist?

Op dinsdag 28 mei organiseerde het lokaal bestuur Sint-Truiden een inleefbeurs met leerrijke en creatieve workshops. 

Ben je helemaal overtuigd over een job in de kinderopvang, maar heb je nog niet het juiste diploma en/of kom je uit een totaal andere sector? Heb je praktische vragen over de mogelijke opleidingen, rechten en plichten, jobinhoud en heb je de inleefbeurs gemist?

Neem dan contact op met de collega's van team Kinderopvang via info.kinderopvang@sint-truiden.be of team Personeel via talent@sint-truiden.be.

Maak mee het verschil in en voor Sint-Truiden

Stel je kandidaat als kinderbegeleider bij BKO Tutti Frutti!

Bekijk de vacature

Naar top