Gezocht: startende ondernemers om shopping hubs uit te baten

donderdag 2 november 2017

Heb je unieke producten? Wil je een nieuw gamma uittesten? Heb je altijd al gedroomd van een eigen winkel maar heb je de stap nog niet durven zetten? Dan is er nu een unieke kans voor jou: de shopping hub!

In het kader van de versterking van de handelskern in de binnenstad, kocht AGOST, het Autonoom Gemeentebedrijf voor de Ontwikkeling van Sint-Truiden, vorig jaar een aantal leegstaande panden op in de Stapelstraat. Bedoeling is om in deze panden shopping hubs te installeren, zodat de leegstand op korte termijn aangepakt wordt.

Een shopping hub is meer dan gewoon een pop-up store. Het is een fysieke winkel waar je producten kan bekijken en kopen, maar waarbij de handelaar ook een digitaal platform ter beschikking krijgt om zijn spullen te verkopen. Met dit concept wil het stadsbestuur terug meer nichehandel in de winkelstraten brengen, waarbij persoonlijk contact gekoppeld wordt aan het gemak van online winkelen.

Voordelen voor startende ondernemers:
- Je kan intrek nemen in een verzorgd handelspand, in het centrum van de stad
- Een fysiek en digitaal platform waarop je unieke en exclusieve producten en diensten kan aanbieden
- Een voordelige prijs

Voordelen voor ondernemers met een eigen handelspand
- Een digitaal platform waarop je unieke/exclusieve producten kan aanbieden
- Eventueel een tweede fysiek distributiepunt 

Interesse?
Wil je meer info of ben je kandidaat om een shopping hub uit te baten, neem dan contact op met de exploitant Your Next Step, Diederik Van Der Linden, diederik.vanderlinden@ talboom.be, 0470 10 83 82.

Meer info?

Shopping hub Stapelstraat