GetUp

‘GetUp!’ is de jongerenwerking van de stad Sint-Truiden voor jongeren van 14 tot 25 jaar. Met avontuurlijke activiteiten en wervelende workshops halen we jou deze zomervakantie gegarandeerd uit je luie zetel! Het aantal plaatsen is beperkt. Schrijf je dus snel in bij de dienst Jeugd. Betaling bij inschrijving.

JUMP! @ Jumpsquare Hasselt
We bezoeken het grootste trampolinepark van de Benelux! Je krijgt eerst een initiatie van een echte jumpmaster en leert zo de coolste tricks op de verschillende soorten trampolines. Daarna ga je je uitleven op de maar liefst 3.000 m² grote jumpruimte met onder meer ‘de trick area’, ‘de ninja warriors zone’ en ‘de big airbag’.

Wanneer? Maandag 2 juli 2018 | van 12u tot 15u45
Voor wie? Jongeren van 14 tot 25 jaar
Waar? Jumpsquare | Hasselt
Prijs? 10 euro (inclusief 2 uur trampolinepark, lesgever en busrit Hasselt)

 

Bowlen + lasergames: the game is on!
Een toffe namiddag met je vrienden! Kies je bal, doe je worp en laat tijdens het bowlen zien wie de koning(in) van de strike wordt! Toon ons achteraf je tactisch inzicht tijdens een spannend rondje lasergamen. Actie en fun absoluut verzekerd!

Wanneer? Woensdag 4  juli 2018 | van 13u15  tot 16u45
Voor wie? Jongeren van 14 tot 25 jaar
Waar? Activ | Tongeren
Prijs? 5 euro

GetUp! @ the movies
Zin in een leuke filmavond? Breng je vrienden mee en geniet van een echte kaskraker! Om het plaatje compleet te maken, trakteren wij op drankjes en popcorn!

Wanneer? Maandag 9  juli 2018 (tijdstip afhankelijk van programmatie, wordt meegedeeld bij inschrijving)
Voor wie? Jongeren van 14 tot 25 jaar
Waar? Cinema Cameo | Sint-Truiden
Prijs? 2 euro

Voetbal @ Stayen
Voel de sfeer van een écht groot stadion en toon je voetbalskills op de heilige grasmat van Stayen. Voor jou als voetbalfreak een unieke kans om samen met je vrienden in deze voetbaltempel de match van je leven te spelen.

Wanneer? Maandag 16 juli 2018 van 17u45  tot 20u15
Voor wie? Jongeren van 14 tot 25  jaar
Waar? Stadion Stayen | Sint-Truiden
Prijs? GRATIS

Workshop Make-Up
Een exclusieve make-upworkshop waarbij je advies krijgt op jouw maat! Met het persoonlijk advies van een topmake-upartieste zal je stralen zoals nooit tevoren. Aan de hand van makkelijke praktische tips leer je welke kleuren en stijl het best bij jou passen. Als extraatje krijg je nog een leuke goodiebag.

Wanneer? Woensdag 18 juli 2018 | van 18u tot 20u
Voor wie? Jongeren van 14 tot 25 jaar
Waar? Jeugdcentrum de Tochtgenoot | Sint-Truiden
Prijs? 5 euro

Adventure Day
Ga je mee op avontuur? Samen met een ervaren gids fietsen we eerst met speciale bikes door een ondergronds donker gangenstelsel in de mergelgrotten van de mysterieuze Sibbergroeve in Nederland. Daarna maken we een gedurfde grottentocht. Met je team ga je op pad in de labyrintachtige donkere mergelgangen. Je route is bezaaid met allerlei opgaves en hindernissen, zoals een bootoversteek, oriëntatieopdrachten en andere verrassende puzzels.

Wanneer? Maandag 6 augustus 2018 | van 10u30  tot 16u45
Voor wie? Jongeren van 14 tot 25 jaar
Waar? Sibbegroeve  | Valkenburg
Prijs? 15 euro (inclusief cavebikingtocht, grottenavontuur en busreis)

Paintball
Paintball is meer dan oorlogje spelen. Het is een waanzinnig populaire sport: tactiek, uithouding en strategie zijn onontbeerlijk! Strijd met je team om de vlag van je vrienden/rivalen te veroveren op het knapste paintballterrein van Vlaanderen: de paintballarena in Houthalen.

Wanneer? Woensdag 8 augustus 2018 | van 12u  tot 18u
Voor wie? Jongeren van 16 tot 25 jaar
Waar? Paintball arena | Houthalen
Prijs? 12 euro (inclusief busvervoer en 140 paintballkogeltjes)       

Graffitiworkshop: let’s make some real street art!
Graffiti is vandalisme? No way! Graffiti is dé taal van de straat en van jongeren. In deze workshop leer je eerst de geschiedenis en het ontstaan van graffiti, maak je kennis met de verschillende stijlen en creeër je zelf een ontwerp. Daarna kan je zelf de spuitbus hanteren om met een echte graffitiartiest een uniek graffitikunstwerk te maken! How cool is that?

Wanneer? Maandag 13 augustus 2018 | van 18u tot 20u
Voor wie? Jongeren van 14 tot 25 jaar
Waar? Dienst Jeugd | Sint-Truiden
Prijs? GRATIS

Shoot!: de coolste fotografieworkshop
Breng je eigen fotocamera mee of leen eentje van ons, en leer van een topfotograaf hoe je superknappe foto’s maakt. Vergeet de technische uitleg: je gaat snel aan de slag met een overdosis praktische tips. Je Facebook- en Instagram-pics zullen nooit zo mooi geweest zijn! Leuke ‘nevenwerking’ van deze workshop: vanaf nu word je op ieder feestje gevraagd als partyfotograaf.

Wanneer? Maandag 20 augustus 2018 | van 18u  tot 20u
Voor wie? Jongeren van 14 tot 25 jaar
Waar? Jeugdhuis EXPO  | Sint-Truiden
Prijs? 5 euro

Karting
Hou je van snelheid, de geur van benzine en het geluid van ronkende motoren? Dan is karting zeker iets van jou! We racen maar liefst drie kwarier lang op het prachtige outdoor-circuit van Karting Genk. Heb je al ervaring of wil je gewoon eens de racepiloot in je loslaten? Gewoon meekomen en alle remmen los!

Wanneer? Woensdag 22 augustus 2018 | van 13u  tot 17u
Voor wie? Jongeren van 14 tot 25 jaar
Waar? Karting Genk | Genk
Prijs? 15  euro (incl. 45 min karten en busvervoer naar Genk)

GetUp Graffiti