Food.Film.Fest Sint-Truiden | “2040” in Cinema Cameo

Ontdek “2040” in Cinema Cameo

Gemotiveerd door bezorgdheid over de planeet die zijn vierjarige dochter zou erven, begon Damon aan een wereldwijde reis om vernieuwers en veranderaars te ontmoeten op het gebied van economie, technologie, maatschappelijke organisaties, landbouw, onderwijs en duurzaamheid.

Hij gaat op zoek naar praktische oplossingen voor milieuproblemen, met de hoop dat de dochter van de filmmaker, 21 jaar oud in het jaar 2040, een hoopvolle toekomst tegemoet gaat.

Meer info op www.whatsyour2040.com

 

Vind dit evenement op Facebook. Klik hier.

Over Food.Film.Fest

Het dominante voedselsysteem heeft een steeds grotere impact op mens, dier en milieu en kampt met steeds grotere uitdagingen. Durven we die uitdagingen aan te gaan? Hoe dan wel? Welke alternatieven zijn er en hoe maken we ons systeem zowel sociaal, economisch als ecologisch?

Agro-ecologie zet in op een ecologisch verantwoorde voedselproductie en duurzaamheid in alle aspecten van de voedselketen. Het verbindt landbouw, natuur, eerlijke handelsrelaties en respect voor de boer.

Voedsel Anders informeert, inspireert, verbindt, vormt visie, ontwikkelt, onderzoekt, adviseert, zet aan tot actie, en vooral: maakt agro-ecologie mee mogelijk!

Het Food.Film.Fest. is een leuke en boeiende manier om de uitdagingen en alternatieven van agro-ecologie onder de aandacht te brengen.

 

 

Food.Film.Fest. Affiche