Organiseer jij de ultieme Rode Duivels Fanzone op de Grote Markt van Sint-Truiden?

Ben jij gepassioneerd door voetbal en klaar om de Grote Markt te transformeren tot dé plek waar de magie van het EK Voetbal 2024 tot leven komt? Grijp dan nu je kans en creëer een onvergetelijke herinnering voor duizenden fans!

Waarom jij de perfecte organisator bent

 • Passie voor voetbal:
  Je ademt voetbal en de Rode Duivels stromen door je bloed. Je begrijpt de energie, de spanning en de onvergetelijke momenten die het EK met zich meebrengt.

 • Creativiteit en innovatie:
  We willen niet zomaar een fanzone, we willen een ervaring die de stad in vuur en vlam zet! Bedenk unieke activiteiten, versieringen en entertainment om de Grote Markt te transformeren tot dé plek om samen te komen.

 • Organisatorisch talent:
  Jij bent de regisseur van dit spektakel. Van het opzetten van grote schermen tot het coördineren van catering en animatie. Jij hebt alles onder controle.

 • Samenwerking:
  Werk samen met de stads- en veiligheidsdiensten, lokale bedrijven, verenigingen en artiesten om een inclusieve en verbindende sfeer te creëren. Het EK brengt mensen samen, en jij zorgt voor die onvergetelijke verbinding.

Wat kunnen we je ondersteunend aanbieden

 • Logistiek:
  Van reiniging, tot nadarhekken, tenten, tafels, stoelen en kassa-units. Alle materialen en diensten van de stad staan ter beschikking voor deze organisatie.

 • Promotioneel:
  Om dit evenement tot een waar succes te maken, kunnen in overleg met team Communicatie de stedelijke communicatiekanalen ingezet worden.

 • Financieel:
  Vrijstelling  van vergunnings- en innamekosten. En via het impulsreglement evenementen valt er ook wel iets te rapen.

Hoe je aan de slag gaat

Durf jij deze uitdaging aan?

Meld je project voor maandag 22 januari 2024 aan via subsidie voor evenementen en wie weet ben jij de drijvende kracht achter de duivels fanzone van het EK 2024 op de Grote Markt. 

Laat de Rode Duivels op de Grote Markt brullen!

Gerelateerde items

Naar top