Duwolim

Duwolim is een lening uitgeschreven door het FRGE, enkel bedoeld om je woning energiezuinig te maken. het geleende bedrag is minstens 1 250 euro en maximum 15 000 euro. De intrest bedraagt 2% of 0% (voor gezinnen met een beperkt inkomen, d.w.z. een bruto inkomen van max. 16 306,00 euro of met een verhoogde tegemoetkoming).

De looptijd bedraagt maximum 8 jaar (10 jaar voor beschermde afnemers). De lening kan vervroegd terugbetaald worden zonder meerkost, wanneer er bijvoorbeeld premies worden uitgekeerd.

De energieadviseurs van STEBO voeren een uitgebreid technisch en financieel vooronderzoek en kunnen zelfs je werken begeleiden. De sociale kredietstelling SJK De Woonconsulent beheert de lening.

DuwolimPlus is een uitgebreide renovatie- en energielening. Hier kan maximum 25 000 euro ontleend worden. De looptijd bedraagt maximum 10 jaar. De voorwaarden zijn dezelfde als bij de Duwolimlening.

Hoe aanvragen?

Je kan de Duwolim- of DuwolimPluslening hier aanvragen.

Voor meer info kan je ook steeds terecht bij STEBO, of kan je voor advies terecht tijdens het vrij spreekuur in het Stadskantoor:

Download hieronder de premiegids.
 

BijlageGrootte
PDF icon Premiegids Stebo 2018665.91 KB