Doe-meter

Wat vind jij als vrijwilliger en/of verenigingslid echt belangrijk?

Als gemeente willen we dicht bij onze burgers, verenigingen en vrijwilligers staan. We willen hiermee ons beleid voor verenigingen en hun leden/vrijwilligers versterken.

Daarom doet stad Sint-Truiden mee met de Nationale DOE-meter, een onderzoek naar engagement, vrijwilligerswerk en verenigingen. Zo willen we te weten komen wat al goed gaat, maar ook wat er nog verbeterd kan worden en waar er nood aan is.

Doe tussen 15 november en 15 december mee met het onderzoek!

Hoe werkt het?

Ga naar de link Doe-meter | Sint-Truiden en doe meteen mee aan het onderzoek. Jouw deelname is natuurlijk volledig anoniem. Na enkele vragen over basisgegevens zoals je leeftijd en gezinssituatie, gaan we over tot vragen over thema’s zoals engagement, de ondersteuning vanuit het lokale bestuur, enz.

Uitkomst als basis voor ons verdere beleid

Natuurlijk gaan we erna aan de slag met de conclusies uit deze studie. Wij engageren ons om de resultaten te gebruiken als basis voor ons beleid en we zullen de resultaten van het onderzoek publiceren op de gemeentewebsite.

Aanpak

We werken voor dit onderzoek samen met Indiville, Give a Day en Bpact. Zij staan garant voor ieders privacy en de kwaliteit van aanpak.

Praktisch

  • Je kan deelnemen via de link Doe-meter | Sint-Truiden
  • Je kan deelnemen van 15 november t.e.m. 15 december 2022.
  • Deelnemen gebeurt steeds volledig anoniem.

Graag nog wat extra info?
Contacteer Peter Kinnaert, Coördinator vrijwilligerswerking en -beleid via E-mail op vrijwilligerswerk@Sint-Truiden.be of  T 011 70 18 81

doe-meter