Documenten Lokale Economie Online

Hieronder vind je een overzicht van de documenten en attesten, waarmee je als ondernemer kan te maken hebben en die je gemakkelijk online kan aanvragen en/of bijkomende informatie kan vinden.

 

EFRO-project “Digitalisering ten voordele van ondernemers”

Het EFRO-project “Digitalisering ten voordele van ondernemers” bestaat uit 4 belangrijke pijlers.

Voor een kwalitatieve digitale dienstverlening is de ontwikkeling van een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke portaalsite, de uitbouw van een betrouwbare bedrijvendatabank en een e-loket vereist op basis van vereenvoudigde processen.

Het project wordt voor 40% (153.395,6 euro) gefinancierd met de steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO), 20% (76.697,80 euro) met middelen van de Vlaamse Overheid (VLAIO) en het overige deel is ten laste van de stad.

 

Via www.e-loketondernemers.be/nl, een initiatief van VLAIO, kan je ook het aanbod van Sint-Truiden raadplegen, de aanvraag starten en de status van het dossier opvolgen. Het is een overkoepelend online platform waar ondernemers of derden in naam van de onderneming subsidies, vergunningen, erkenningen, … over Vlaamse en lokale overheden heen kunnen aanvragen en/of opvolgen. Je vindt er ook de publieke gegevens van jouw onderneming terug en kan jouw e-Box Enterprise raadplegen.

EFRO-logoEuropese unie