Cultuurcentrum de Bogaard

de Bogaard is het cultuurcentrum van Sint-Truiden. Je vindt ons in het hart van de stad, naast de bib, op een steenworp van de Grote Markt.

Wees welkom om bij ons te komen genieten van comedy, theatervoorstellingen (ook voor kinderen!), concerten, lezingen, films en tentoonstellingen. Ontdek het aanbod op debogaard.be of vraag je gratis brochure aan via 011 70 17 00.

Kriebelt het om zelf iets te organiseren of zoek je een vergaderplek? Huur een zaal of lokaal en maak je plannen waar. Meer info over de beschikbare zalen en lokalen en de tarieven vind je op debogaard.be.

Loop gerust eens binnen in onze foyer voor een toevallige ontmoeting, om één van onze gratis expo’s te bezoeken, om de kranten door te nemen, iets op te zoeken op één van onze computers of info over onze werking te vragen bij de UiTbalie.

Ook bij cultuurcentrum de Bogaard kan je UiTPASpunten sparen en inruilen. Zo krijg je bijvoorbeeld €3 korting op een voorstelling naar keuze of een gratis koffie bij onze bar & bistro Humphrey in ruil voor 5 UiTPASpunten.
Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan krijg je met je UiTPAS 80% korting op onze voorstellingen.

 

Contact en openingsuren

Capucienessenstraat 8, 3800 Sint-Truiden

011 70 17 00
Vandaag open van 12:00 tot 18:00.
Morgen open van 10:00 tot 16:00.