Containerparkkaart

Soorten kaarten

De rode kaart

Indien je een personenvoertuig hebt, krijg je een rode kaart met daarop je naam en de nummerplaat van je wagen. Als je gezin over 2 personenvoertuigen beschikt, dan kunnen er twee nummerplaten op éénzelfde rode kaart vermeld worden. Je kan indien gewenst een duplicaat van de kaart meekrijgen.

De blauwe kaart

Indien je een bedrijfsvoertuig hebt, een voertuig met lichte vracht of een leasingwagen, dan krijg je een blauwe kaart met daarop je naam, eventueel de naam van de firma en de nummerplaat van de wagen. Als je gezin daarbuiten over nog een ander voertuig beschikt, dan kunnen er twee nummerplaten op diezelfde blauwe kaart vermeld worden (ook als dat voertuig een personenvoertuig is). Je kan indien gewenst een duplicaat van de kaart meekrijgen. Je wordt gevraagd een document te ondertekenen waarin je verklaart enkel huishoudelijk afval aan te leveren.

De gele kaart

Deze kaart geldt voor mensen, die niet beschikken over een voertuig en te voet of met de fiets naar het containerpark gaan.

Kostprijs

Gratis

Procedure

Om een containerparkkaart aan te vragen kan je langsgaan bij het loket vrije inloop of stuur een mail met je naam, adres, scan/foto kentekenbewijs van je voertuig, deel I (voor-en achterzijde) en scan/foto van je identiteitskaart (voor- en achterzijde) naar info.stadsloket@sint-truiden.be. Je kaart wordt dan aangemaakt en per post bezorgd.

De containerparkkaart is enkel voor personen met een domicilieadres op het grondgebied van Sint-Truiden.

Gerelateerde items

Naar top