Containerparkkaart

Inwoners van Sint-Truiden kunnen op het containerpark terecht met huishoudelijk afval. Je hebt hiervoor een containerparkkaart nodig.

Soorten Kaarten?
De rode kaart
Indien je een personenvoertuig hebt, krijg je een rode kaart, met daarop je naam en de nummerplaat van je wagen. Als je gezin over 2 personenvoertuigen beschikt, dan kunnen er twee nummerplaten op éénzelfde rode kaart vermeld worden. Je kan indien gewenst een duplicaat van de kaart meekrijgen.

De blauwe kaart
Indien je een bedrijfsvoertuig hebt, een voertuig met lichte vracht of een leasingwagen, dan krijg je een blauwe kaart met daarop je naam, eventueel de naam van de firma en de nummerplaat van de wagen. Als je gezin daarbuiten over nog een ander voertuig beschikt, dan kunnen er twee nummerplaten op diezelfde blauwe kaart vermeld worden (ook als dat voertuig een personenvoertuig is). Je kan indien gewenst een duplicaat van de kaart meekrijgen. Je wordt gevraagd een document te ondertekenen waarin je verklaart enkel huishoudelijk afval aan te leveren.

De gele kaart
Deze kaart geldt voor mensen, die niet beschikken over een voertuig en te voet of met de fiets naar het containerpark gaan.

Kostprijs?
Gratis

Hoe aanvragen?

Stuur een mailtje met je naam, adres, scan/foto inschrijvingsbewijs van je voertuig (voor-en achterzijde) en scan/foto van je identiteitskaart (voor- en achterzijde) naar info.stadsloket@sint-truiden.be. Je kaart wordt dan aangemaakt en per post bezorgd.