Bubbelpret Zomervakantie 2021

Wat is Bubbelpret?
Bubbelpret zorgt voor een superleuke dag voor kinderen van 2.5 jaar tot 14 jaar. Je vindt ons op diverse locaties in Sint-Truiden en dit van 1 juli tot en met 27 augustus, met uitzondering van woensdag 21 juli.

Wat mag je kind verwachten?
Een gevarieerd aanbod van spelletjes, knutselactiviteiten, sport en beweging, animaties ter plaatse en kleine uitstapjes binnen Sint-Truiden. De activiteiten zullen zo veel mogelijk in open lucht doorgaan.

Begeleiding
De begeleiding in iedere bubbel bestaat uit een vaste volwassen medewerker en voldoende jobstudenten, die ervoor zorgen dat veiligheid en spelplezier hand in hand gaan. Per bubbel wordt er gewerkt met een maximum van 30 kinderen. 

Wanneer?
De werking vindt plaats elke werkdag tussen 6u30 ‘s morgens en 18u30 ’s avonds. De exacte uren variëren per bubbel. Deze exacte uren worden je bij inschrijving meegedeeld.

Tienerwerking voor kinderen vanaf 12 jaar
Voor kinderen en jongeren tussen 12 en 14 jaar is er een tienerwerking in de lokalen van Habbekrats (Klokhuis) van 9u tot 18u. Voor hen voorzien we een avontuurlijk programma met onder andere smartphone workshop, graffiti workshop, skate initiatie,…

Leuke sportactiviteiten met de Sportkaravaan
De Sportkaravaan komt deze zomer in elke bubbel op bezoek. Zo kunnen alle deelnemende kinderen en jongeren kennis maken met enkele leuke sporten. Voor kinderen die echt van sport houden, is er een speciale Sportbubbel in het sportcomplex van Nieuw Sint-Truiden. 

Je kan het zo gek niet bedenken of wij organiseren het! En dit in een veilige en kindvriendelijke omgeving.

Inschrijven
Door de veiligheidsmaatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus, is het verplicht om je kind vooraf in te schrijven voor Bubbelpret. Daarom lopen de inschrijvingen per week.
De online inschrijvingen gaan van start op zaterdag 5 juni om 9u. Je kan je kind dan inschrijven via de website van Bubbelpret.

Indien je niet beschikt over een computer, kan je je laten helpen door één van onze medewerkers. Zij zullen aanwezig zijn in de GAZO Lounge (Gazometerstraat 3) op zaterdag 5 juni van 9u tot 12u om je bij te staan bij het aanmaken van een account en het inschrijven van je kind. Let op: dit is GEEN garantie dat je plaats zal hebben voor je kind. Wij raden je aan om, indien mogelijk, thuis in te schrijven.

Alle informatie over de vakantiewerking is terug te vinden op deze website.

BijlageGrootte
PDF icon Bubbelpret zomer 2021 - brochure11.96 MB
Logo vakantiewerking Bubbelpret