Spel of quiz

12 gevonden resultaten

Kienavond

Waar
parochiezaal Norbertusheem Sint-Truiden
Wanneer
zaterdag 3 februari 2018
Meer info

Prijsuitreiking Junior Journalist-schrijfwedstrijd

Waar
Basisschool Klim-Op Sint-Truiden
Wanneer
vrijdag 23 februari 2018
Tijdens deze prijsuitreiking worden de winnaars van de Junior Journalist - schrijfwedstrijd bekendgemaakt. De afgelopen maanden hebben jongeren uit onze gemeente (3de graad basisonderwijs en 1ste+2de graad middelbaar onderwijs) deelgenomen aan deze wedstrijd in creatief schrijven. Het thema dit jaar: "vriendschap". Toegang gratis. Muzikale intermezzo's door jongeren op piano.
Meer info

Voetbalquiz Sporting Aalst

Waar
Gemeentelijke Feestzaal Aalst Aalst (Sint-Truiden)
Wanneer
zaterdag 24 maart 2018
Voor het derde jaar op rij gaan wij op zoek naar de slimste voetbalkenners uit Limburg en omstreken. De winnaars worden beloond met tickets voor binnen- en buitenlands topvoetbal.
Meer info

Bridge clubavonden van Bridgeclub Sint-Truiden

Waar
Sporthal Tuinwijk Sint-Truiden
Wanneer
Van 4 januari 2018 tot 28 juni 2018
Bridge voor jong en oud op donderdagavond in de cafetaria sporthal Nieuw Sint-Truiden. Gratis bridgelessen gedurende het ganse jaar.
Meer info

Bridge clubavonden

Waar
hasseltsesteenweg 369 Sint-Truiden
Wanneer
Van 9 januari 2018 tot 18 december 2018
wekelijks bridgeclubavond op dinsdag van 19u30 tot 23u30 in zaal Panderosa.Info: Piet Creemers, 0498 64 64 11, piet.creemers@telenet.be
Meer info

Spellenavond - Spellenclub Sint-Truiden

Waar
Parochiezaal Bevingen Sint-Truiden
Wanneer
Van 5 januari 2018 tot 21 december 2018
Spellenclub Sint-Truiden brengt mensen samen rond tafel met "nieuwe gezelschapsspellen". Deze spellen vormen een plezante uitdaging voor jong en oud. Zowel beginnende als ervaren spelers zijn van harte welkom. Onze spellenclub staat open voor volwassenen, jeugd vanaf 16 jaar en gezinnen met kinderen vanaf 12 jaar. De titels van de spellen zijn meestal (nog) niet zo gekend bij het grote ...
Meer info

GPS-stadsspel: Missie 2015

Waar
Stadscentrum Sint-Truiden
Zet je schrap voor Missie 2015, een GPS-stadsspel in Sint-Truiden. Ieder groepje kruipt in de huid van een VN-diplomaat en gaat op een bijzondere missie: het realiseren van de Millenniumdoelstellingen tegen eind 2015. Het wordt een race tegen de klok, en bovendien zijn er kapers op de kust! Slechts 40 euro voor een groep van 8 tot 15 personen.
Meer info

Wandelqueeste

Waar
Dienst Toerisme Sint-Truiden
Aan alle pelgrimkinderen: ga op zoek naar 9 kistjes in het centrum van Sint-Truiden. Het plannetje dat je bij Toerisme koopt, toont je de route waarop de 9 locaties zich bevinden. Van iedere plaats krijg je een beschrijving. Zoek op elk van deze 9 plaatsen een kistje. Met de stadssleutel kan je dit kistje openen en er 1 puzzelstuk uitnemen. Als je de 9 puzzelstukken hebt, is de puzzel compleet ...
Meer info

Speelvogelqueeste

Waar
Dienst Toerisme Sint-Truiden
Aan alle speelvogels: kom op ontdekkingstocht in Sint-Truiden. Je tocht start aan de achterkant van het station. Volg de blauwe bordjes in de Fruitvallei. Ga onderweg op zoek naar leuke activiteiten en dieren die je pad kruisen. Afstand: 2,7 km. Vanaf 4 jaar. Begeleidende kaart te koop aan 1 euro bij Toerisme Sint-Truiden.
Meer info

Fruitqueeste

Waar
Dienst Toerisme Sint-Truiden
Aan alle fruitsnoepers: kom op ontdekkingstocht in Sint-Truiden en zoek de 5 gekke vogelkistjes. Onder elk kistje staat een letter. Hiermee maak je een gezond woord. Vul dit gezonde woord in op je deelnamekaart en bezorg het woord aan toerisme Sint-Truiden. Je ontvangt een mooie beloning! Afstand: 2,9 km. Leeftijd vanaf 4 jaar. Deelnamekaart kost 1 euro. Vertrek wandeling: Straeten.
Meer info
1-10 van 12 resultaten

Pagina's