Opendeurdag

8 gevonden resultaten

Waar
SOLV Campus Sint-Aloysius Zepperen (Sint-Truiden)
Wanneer
zondag 28 april 2019
Op zondag 28 april 2019 is het opendeurdag. Van 13.00 uur tot en met 18.00 uur kan je de volledige school in werking zien. Je kan rondneuzen en vragen stellen aan leerkrachten en leerlingen in onze school. Elke studierichting heeft zijn eigen uitgebreide infostand. Jullie kiezen voor onze school? Goede keuze! Hartelijk welkom!
Meer info
Waar
Academie Haspengouw Podium Sint-Truiden
Wanneer
Van 21 juni 2018 tot 21 juni 2019
Op 1 september kunnen podiumtalenten terecht in de Academie. 8-jarigen kunnen een instrument kiezen, nieuwe leerlingen maken kennis met alle kunsten, bestaande leerlingen maken kennis met de nieuwe vakken.
Meer info
Waar
Fruitbedrijf Jacobs Sint-Truiden
Wanneer
zaterdag 6 juli 2019
Op zaterdag 6 juli is er Kersen(s)maken. Je kan er proeven van de producten van Fruitbedrijf Jacobs. Tijdens de Kersen(s)maken staat vooral proeven centraal! De kinderen kunnen genieten van kersen-animatie.
Meer info
Waar
Fruitbedrijf Jacobs Sint-Truiden
Wanneer
Van 29 juni 2019 tot 20 juli 2019
Fruit dat u zelf geplukt heeft, smaakt extra lekker. Daarom organiseren wij tijdens het oogstseizoen fruitplukdagen. Een tractor neemt u mee naar de plantage, waar u zelf uw fruit kan plukken om nadien mee naar huis te nemen. Wij trakteren u graag op een glaasje vers appelsap van eigen bodem. Praktische info: - Inschrijving ter plaatse: 5 euro pp (vanaf 6 jaar). - Per volle kersenmand (8kg) ...
Meer info
Waar
Wijndomein Gloire de Duras Sint-Truiden
Wanneer
Van 20 juli 2019 tot 21 juli 2019
In 2015 is Peter Nijskens gestart met een familieproject in de wijnbouw. Het wijndomein Gloire de Duras is hoofdzakelijk gelegen in Wilderen en Duras. De aangeplante druivenstokken zijn Chardonnay, Auxerrois en Pinot Gris. Verder heeft de familie Nijskens ook Riesling aangeplant in de ommuurde tuin van het Kasteel van Duras. Op zaterdag 20 en zondag 21 juli van 13 tot 20 uur zet het wijndomein ...
Meer info
Waar
Fruitbedrijf Jacobs Sint-Truiden
Wanneer
zaterdag 5 oktober 2019
Op zaterdag 5 oktober is er appel(s)maken. Je kan er proeven van de producten van Fruitbedrijf Jacobs. Tijdens de appel(s)maken staat vooral proeven centraal! De kinderen kunnen genieten van animatie.
Meer info
Waar
SOLV Tuinbouwschool Sint-Truiden
Wanneer
zaterdag 12 oktober 2019
Kom plukken tijdens de oogst met professionele hulp van de fruitteler. Leuke en lekkere animatie in de Tuinbouwschool. Ook de persmobiel zal aanwezig zijn. Je betaalt de dagprijs van het geplukte fruit.
Meer info
Waar
Fruitbedrijf Jacobs Sint-Truiden
Wanneer
Van 14 september 2019 tot 19 oktober 2019
Fruit dat u zelf geplukt heeft, smaakt extra lekker. Daarom organiseert Fruitbedrijf Jacobs tijdens het oogstseizoen fruitplukdagen. Een tractor neemt u mee naar de plantage, waar u zelf uw fruit kan plukken om nadien mee naar huis te nemen. Nadien wordt u getrakteerd op een glaasje vers appelsap van eigen bodem. Praktische info: - Inschrijven kan ter plaatse: gratis. - Groepen reserveren best ...
Meer info
1-8 van 8 resultaten