Opendeurdag

5 gevonden resultaten

Waar
Fruitbedrijf Porreye / Pipo appelsappen Kerkom-Bij-Sint-Truiden (Sint-Truiden)
Wanneer
Van 4 april 2021 tot 25 april 2021
Heerlijk vertoeven te midden van de boomgaarden. Dat is Haspengouw. Voor het 9de jaar op rij organiseert de familie Porreye-Van Hoof de PIPO Bloesemlounge. Jong en oud, iedereen heeft het hier naar zijn zin! De inkom is gratis. Laat je op de PIPO-trein meevoeren door een magisch stukje Haspengouw en beleef samen hun passie. Hou steeds rekening met de huidige maatregelen omtrent het coronavirus.
Meer info
Waar
Natuurhuis Haspengouw Sint-Truiden
Wanneer
zaterdag 1 mei 2021
Jaarlijks vindt op 1 mei de Mergeldag plaats: naast gegidste wandelingen en een geleid bezoek aan het unieke geologische erfgoed (Mergelgroeve van Overbroek), zijn er tal van activiteiten voor jong en minder jong: gezinszoektocht, geocaching, ... Adres Natuurpunt Aulenteer Sint-Truiden, Kleinveldstraat 54, 3800 Gelinden (Sint-Truiden)
Meer info
Waar
B&B Casa de Paja Kerkom-Bij-Sint-Truiden (Sint-Truiden)
Wanneer
Van 4 april 2021 tot 2 mei 2021
Spaanse tapas op z’n Haspengouws! De kersenboomgaard van Casa de Paja is het ideale decor om te genieten van kleine gerechten bereid met fruit- en streekproducten. Nieuw! We verwelkomen je ook graag in onze orangerie! Prikkel je zintuigen! Degustatie van Spaanse olijfolie met tapas of paella. Hou steeds rekening met de huidige maatregelen omtrent het coronavirus.
Meer info
Waar
Fruitbedrijf Hannosset Sint-Truiden
Wanneer
Van 9 juli 2021 tot 11 juli 2021
Dit fruitbedrijf heeft als motto. Passie voor smaak! Zij proberen al jaren te zoeken naar het beste en lekkerste fruit. Kwaliteit staat bij dit bedrijf centraal. Zij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het telen van zacht fruit: aardbeien, blauwe bessen en kersen. Je betaalt 5 euro inschrijvingsgeld + de dagprijs van het fruit per geplukte kilo.
Meer info
Waar
Wijndomein Gloire de Duras Sint-Truiden
Wanneer
Van 18 juli 2021 tot 21 juli 2021
In 2015 is Peter Nijskens gestart met een familieproject in de wijnbouw. Het wijndomein Gloire de Duras is hoofdzakelijk gelegen in Wilderen en Duras. De aangeplante druivenstokken zijn Chardonnay, Auxerrois en Pinot Gris. Verder heeft de familie Nijskens ook Riesling aangeplant in de ommuurde tuin van het Kasteel van Duras. Kom tijdens het wijnweekend genieten op het gezellige terras van ...
Meer info
1-5 van 5 resultaten