Markt of braderie

8 gevonden resultaten

Met DE LIJN naar Maastricht

Waar
Parochiezaal Ordingen Dorp Ordingen (Sint-Truiden)
Wanneer
vrijdag 4 mei 2018
bezoek aan de markt en de winkelstraten van Maastricht om te winkelen
Meer info

Haspengouws Halfoogstfeest

Waar
historische kasteelhoeve van Nonnemielen Sint-Truiden
Wanneer
woensdag 15 augustus 2018
Op 15 augustus wordt de traditie van de 'Halfoogstmis' in ere gehouden; met aansluitend een Breugel buffet voor de geïnteresseerden. Na de misviering start de Vlaamse kermis met een aantal standhouders die hun zelfgemaakte of vintage artikelen te koopp aanbieden. Er is ook boogschuttersinitiatie. Vanaf 12 uur kan er aangeschoven voor een Breugel Buffet met een rijke keuze (warm en koud) , ...
Meer info

FrUITmarkt

Waar
Groenmarkt Sint-Truiden
Wanneer
zondag 30 september 2018
Kom tussen 13 en 18 uur op de Groenmarkt genieten van de oogst van Haspengouw. Wil je als allereerste de vers geoogste streekproducten degusteren? Ben je benieuwd wat Sint-Truiden op cultureel vlak zoal te bieden heeft? Kom het proeven, ontdekken en bewonderen op de FrUiT- en cultuurmarkt.
Meer info

De Warmste Maand in Sint-Truiden

Waar
Groenmarkt Sint-Truiden
Wanneer
Van 8 december 2017 tot 7 januari 2019
Ontdek hier alles over het wintergebeuren in Sint-Truiden! Dit jaar pakt Stad Sint-Truiden uit met een vernieuwd winter- en kerstconcept: De Warmste Maand. Eén maand lang brengt De Warmste Maand mensen samen en zorgt ze voor een gevoel van warmte en samenhorigheid in de stad. Het Warmste Plein (8/12-7/01): Eén maand lang genieten de bezoekers van winters schaatsplezier op de schaatsbaan of ...
Meer info

Sunday Markt

Waar
Veemarkt Sint-Truiden
Bezoekers genieten van vintage koopjes, hippe foodtrucks en leuke liveoptredens. De vernieuwde en verbeterde tweedehands- en antiekmarkt wordt elke week opnieuw een memorabele beleving voor jong en oud. Volleerde standhouders delen de markt met de jongste ondernemers van onze stad. Kinderen krijgen een gratis standplaats waar ze hun oud speelgoed kunnen verkopen.
Meer info

Wekelijkse markt Sint-Truiden

Waar
Centrum Sint-Truiden Sint-Truiden
Vers fruit, manden vol met groenten, planten, kledij… Truienaren doen nog altijd de meeste aankopen tijdens de zaterdagmarkt. Er heerst een gezellige drukte op en rond de Grote Markt.
Meer info

Wekelijkse markt

Waar
Centrum Sint-Truiden Sint-Truiden
Wekelijkse markt van 07.30 tot 13 uur op de Grote Markt, Groenmarkt, Minderbroedersplein,...
Meer info

Rommel- en antiekmarkt

Waar
Veemarkt Sint-Truiden
Rommel-en antiekmarkt onder de Veemarkthallen aan de Speelhoflaan.
Meer info
1-8 van 8 resultaten